A politika öl, butít, nyomorba dönt?
Ne magadból indulj ki!
Én lassan 30 éve foglalkozok a politikával és nem lettem sem gyűlölködő sem rosszindulatú és nem is épültem le.
Rajtad áll hogy milyen híreket nézel, olvasol és hogy ezeket hogyan fogadod.
Amúgy megsúgom, nem a politikától váltál gyűlölködővé ha az lettél - hanem a hozzád hasonlók gyűlölködése mérgezi meg a politikát.
Neked mi a politikával foglalkozás? Én sok politikai, gazdasági elméletet, és hozzájuk kapcsolódó filozófiát olvastam. Úgy érzem ez nem butított, hanem okosabbá tett. Mondjuk ezzel sokan nem értenének egyet, mert a legmeggyőzőbbnek éppenséggel Marx gondolatait találtam, ami tabu manapság.
De ha neked az a politika, hogy melyik nap éppen melyik idióta milyen hülyeséget mond, akkor igen, az butításra van tervezve. A híradó direkt arra van kitalálva, hogy kicsinyes napi felháborító hülyeségekkel levegye a szemedet a nagyobb képről. A dolog mélyebb megértéséhez egy kis Chomsky-t tudok ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!