Romák nektek mi a véleményetek a Magyar királyságról, a trianoni döntésről?
Figyelt kérdés
A történelemből számos revizionista romát fedeztem fel, de érdekel a mai gondolkodás.2021. febr. 7. 12:38
1/11 anonim válasza:
Nem tudom mi az, a cigány vajda csak annyit mondott, hogy a fideszre kell szavazni, mert ha az ellenzék kormányra kerül akkor jönnek a migránsok és nekik meg a segély, nema romáknak
2/11 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi, more? Trianon fájjon csak a parasztoknak! Mi meg adjuk a miniszterelnököt 16. éve! :)))
3/11 A kérdező kommentje:
Pedig a régieknek legyen izraelita vagy roma ugyan úgy fájt nekik az országcsonkiótás. A roma muzsikusok mentették át a a magyar nótát az utókorra. - A nyilas kérdés más téma, és többnyire indentitás deficittel küszködő emberek hajtották végre.
2021. febr. 7. 12:54
4/11 anonim válasza:
Ketteske, sajnos igazad van! :-D
5/11 anonim válasza:
Nem hinném, hogy sok embert foglalkoztatna Trianon a mindennapokban.
6/11 anonim válasza:
Háát mi átjárunk. Azok a határok csak nektek vannak.
7/11 anonim válasza:
Fognak itt még élősködő fejek hullani akik csak csótányként élnek a Magyarokon...
8/11 anonim válasza:
Maga a királyság pacek volt én örülnék ha most is királyunk lenne és nem ez.....
A Trianon hát szomorú de most mit tudnánk csinálni ami megtörtént az megtörtént.
9/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, hogy megtörtént! Igazságtalan volt.
10/11 anonim válasza:
Az elcsatolt területek közül csak Erdélyben és Felvidékben jártam. Rendkívül sajnálom. Nekem személy szerint fáj Trianon.
https://www.youtube.com/watch?v=AyForoF8ong
Mindig ez a vers jut róla eszembe. Hidegrázós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!