Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a GYK-n miért próbál...

Itt a GYK-n miért próbál néhány ember erőszakosan "megtéríteni" másokat,hogy oltassák be magukat,amikor ez még mindig egy választható és nem kötelező oltás?

Figyelt kérdés
Vagy ezek az emberek bárányhimlő,influenza,méhnyakrák,stb oltást is naponta próbálják másokra tukmálni?

2021. febr. 7. 07:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
35%

30! Ezt most te ugye viccből írod?

Most akkor csak kérdezném, szerinted hány millió vírus van, ami NEM SÖPÖR VÉGIG a világon, pont azért mert kialakul ellene a védettség az emberek többségében?

Tudod te, hogy naponta több száz vírust kapunk el? Csak 99.999999%-uk ellen a szervezetünk felkészült.

A covidot okozó vírus pont azért sikeres, mert olyan, amit a szervezetünk nem ismer(t) eddig. De fog, mert vagy elkapod a fertőzést és úgy, vagy ha van egy kis eszed beoltatod magad és úgy leszel védett ellene. Mind a két védettség ugyanazon az elven keresztül működik, csak az egyik -az oltás- sokkal kellemesebb és kontrolált körülmények között megszerezhető.

A covidot okozó koronavírus valószínűleg velünk marad és szórványosan fog is megbetegedéseket okozni, de azután ennyi volt neki. mikor az emberek többsége védettséget szerez ellene nem fog tudni járványokat okozni.

"Nem tudom hogy mit tartalmaz az oltóanyag"

Akkor neked a teljes általános suli kimaradt? Mert ott tanítják ilyen hát nyilván dedós szinten is, hogy az elölt vagy legyöngített vírust tartalmazza az oltás, amit így megmutatnak a szervezetnek, és utána már emlékezni fog rá. azt hiszem az ötödikes biosz könyvben pont valami ilyesmi van. Ez van benne. Most már tudod.

Most csak úgy kíváncsiságból mit gondolsz vagy eddig mit gondoltál, mi van az oltásban? Valami spéci vegyszer vagy sugárzó izotóp, vagy mi? Most tényleg csak úgy érdekelne.

Ha már itt tartunk van több vakcina is amiben maga a vírus van benne, csak elroncsolva! Ezért tartom viccesnek, amikor az oltásrettegők arról beszélnek, hogy "inkább kapjam el a vírust mint beoltassam magam" ez már csak azért is röhej, mert ha ez a vágyad, kérjél a kínai vakcinából, az ugyanis pont a vírust tartalmazza csak működésképtelenné téve. Fogják a vírust, izolálják, elkezdik irtózatos mennyiségben szaporítani, majd "megfőzik" -hővel történő roncsolás- és megy a vakcinába, csomagoljak és hoppá ott a védőoltás. Tehát ha valaki ennyire el akarja kapni magát a vírust, annak itt a lehetőség, hogy az életképtelen vírust megkapja, a kínai oltásokban az van.

Az meg látom nincs meg, hogy nem az oltást legyártani tart soká, hanem engedélyeztetni, és valóban biztonságossá tenni, hogy be lehessen adatni. Tudod mikor volt az első covid vakcina komolyabb tesztelése? Tavaly áprilisban! Három hónappal az után, hogy ez az egész igazán kirobbant, már több gyógyszergyártó elkészült a vakcinájával, de decemberig tartott mire a elsőnek a Pfizer-féle engedélyt kapott, hogy oltsanak vele.

Vicces, hogy máskor meg éppen az a baj, hogy túl gyorsan készültek el vele...

2021. febr. 7. 22:50
 32/38 A kérdező kommentje:

Hihetetlen,ahogy vergődsz utolsó :D

Egy kérdésem maradt : miért nem kötelező a vakcina ? :D

Hiába tukmálod ennyire,mindenkinek a saját döntése beadatja-e...

Vagy dobj egy e-mailt a professzoroknak,hogy te megmondod a tutit :D

2021. febr. 7. 23:03
 33/38 anonim ***** válasza:
28%

Nézd kérdező, itt van egy igen nagyszájú és úgy tűnik biológiai analfabéta csoport, akinek alapvető hiányosságai vannak, az ő vergődésük, valóban hihetetlen, most nem azért, de te vagy az például, akinek hasonlóan pár oltásrettegőhöz, fingja nincsen arról, hogy is működik egy oltás...

és nekem kell elmagyarázni, azt, amit egy általános iskolás biológia könyvben megtaláltok. Ez elég szánalmas, már rátok nézve.

A "felkészültségeteket" jól jellemzi, hogy a "vergődésembe" valahogy nem tudtok tényekkel belekötni.

Azért nem kötelező -még- mert egyrészt messze nincsen elég, másrészt remélhetőleg elegen felveszik anélkül is, hogy kötelezővé kelljen tenni.

Én nem tukmálom, csak elmagyaráztam, hogy milyen hülyeségeket beszélnek itt páran, meg rávilágítottam a logikájuk hibájára.

Azok a professzorok ugyanezt gondolják, szerinted én ezt a kisujjamból szoptam ki és nem tudományos publikációkból meg szakkönyvekből? :-DDDDD

2021. febr. 8. 11:50
 34/38 A kérdező kommentje:

A professzorok is tőled tanulták,ne szerénykedj :D

"másrészt remélhetőleg elegen felveszik anélkül is, hogy kötelezővé kelljen tenni."

Igen ,így csendben reménykedni szoktak az orvosok ,nem egy tollvonással kötelezően beadandó oltássá tenni :D Ilyen hisztérikus rinyagépeket se látni minden nap ,akik agyvérzést kapnak attól,hogy a gyk-n egy idegen nem oltatja be magát a választható vakcinával :D Meg aki annyit szedett magára a tudományos publikációkból,hogy "az oltás olyan ,mint a vírus csak kicsiben" :DDDD Mondjuk ha egy 10 éves gyerek vagy,akkor meghajolok a tájékozottságod előtt :D

2021. febr. 8. 17:59
 35/38 anonim ***** válasza:
46%

34! Csak kíváncsiságból meséld már el, hogy működnek az oltások! De tényleg a másik versenyzőt is kérdeztem, hogy akkor mi is van benne szerintetek, az is hallgat, vajon miért?

(a többi hisztidre majd akkor reagálok, ha erre válaszoltál, mert tényleg érdekel :-DDDDD)

2021. febr. 9. 09:39
 36/38 anonim ***** válasza:
93%

A bűnözőket mindig a sikerességük igazolja. Aki megpróbálta, de lebukott, annak mindig kisebb a becsülete mint annak, aki sikeresen hajtja végre az akciót.

Gyurcsány a balf... kisstílű, piti tolvaj esete, aki ráadásul saját magát buktatta le a beszédével.

orbán egy igazi nehézsúlyú bűnöző, aki tíz éve rabolja folyamatosan szét az országot a bandájával, de sikeresen játssza ki a "kopókat".

A legnagyobb bűnöző-fejedelmek és maffiavezérek névsorában van a helye, Al Capone vagy Salvatore Riina mellett! A tehetségéhez a Gyurcsié egyszerűen nem mérhető!

2021. febr. 12. 13:08
 37/38 anonim ***** válasza:
9: Te egy beteg állat vagy, pont, ahogy néha a vonaton az idősebbek közül kampányolnak, hogy ordítanak szinte ,,én túléltem, jól vagyok, persze, aki nem bírja, haljon meg." azt hittem, a múltkor felrúgom az egyiket.
2021. ápr. 11. 17:32
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

,,a vírustagadó és oltásellenes debilek CSAK KÁRT okoznak az államháztartásnak"

Az, aki ilyet ír, elmebeteg, agymosott. Képes lenne megölni a gyengébbeket. Egy államképet normálisan csak vérben tiszta ember tud átlátni. Aki ezt írta, egy kultúraromboló senki.

2021. ápr. 11. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!