Itt a GYK-n miért próbál néhány ember erőszakosan "megtéríteni" másokat,hogy oltassák be magukat,amikor ez még mindig egy választható és nem kötelező oltás?
10) hol kell aláírni?
Én sem vagyok hajlandó dohányzók és alkeszek orvosi kezelését finanszírozni az általam befizetett hozzájárulásból..amint látod az elképzelésed messzire vezet.
09:47...
Nekem kedvencem az utánad szólóhoz hasonló "végtelenségig szívunk a kretének miatt" megnyilvánulások.
Másik kedvencem amikor az ilyen birkák felállítanak csoportokat, mint a fentebbi válaszoló, hogy "akik beadatják az oltást és akik kretén hülyék" :D
"Egyszerűen be kellene jelenteni egy határidőt, hogy eddig és eddig minden értelmes ember oltassa be magát."
Ezt neveznék kötelező védőoltásnak. Tudtommal a választható oltás azt jelenti ,hogy szabadon választhatsz beadatod-e . Még a háziorvosod is csak ajánlást tehet az eü.állapotod alapján ,hogy SZERINTE érdemes-e beadatnod vagy sem,de még akkor sem kötelező.
Akkor milyen logika alapján minősíted azokat ,akik nem kérik az oltást ?
Van egy halom kötelező oltásunk,ha nem adatod be a gyerekednek elveszi a gyámügy ,és mehetsz a böribe . Erről az oltásról is dönthettek volna úgy a szakemberek,hogy kötelező,de nem tették, akkor miért hiszitek okosabbnak magatokat náluk ? :D Én csak ezt nem értem .. az egészségügyi ellátásról meg mégis miért kéne lemondanom,talán nem fizetem a tb-t ?
Aki nincs beoltva influenza ellen,és elkapja,azt nem látják el a kórházban ?
Aki dohányzik és tüdőrákos lesz,azt nem látják el? Soroljam ?
Mert ameddig nincs hatmillió oltott (legalább) addig az oltott, a gyógyult mindenki egyformán szív egyrészt, másrészt azért mert nem értjük miért rettegtek ennyire mikor egyszerü a képlet, az oltás kicsiben imitálja a vírust vagy egy részét. Ha attól bajotok lesz, akkor a sokkal vadabb, erösebb vírus mit fog csinálni veletek?
Ha meg a vírus sem okoz komoly tüneteket az oltás sem fog.
Tehát egyrészt kib##ztok másokal, és még értelme sincsen a hisztiteknek.
12. "Én sem vagyok hajlandó dohányzók és alkeszek orvosi kezelését finanszírozni az általam befizetett hozzájárulásból..amint látod az elképzelésed messzire vezet."
Nyugalom, a dohányosok és alkeszek orvosi kezelését nem te állod, hanem ők maguk! Egyik csoporttal sem szimpatizálok, de tény, hogy minden csomag cigarettán és minden italon olyan mértékű adó van, ami bőségesen fedezi az egy élet alatt elszívott / megivott mennyiség által kiváltott betegségek kezelési költségeit (az más kérdés, hogy az állam ezt a túláraztatást betolja-e az egészségügybe vagy eltapsolja más célokra).
A cigaretta árait az EU is szabályozza, úgy, hogy a cigaretta jövedéki adójának:
1. legalább 90 eurónak kell lennie 1000 szálanként és
2. el kell érnie a súlyozott átlagár 60 százalékát,
3. vagy minimum 115 eurónak kell lennie 1000 szálanként és akkor nem számít az árhoz viszonyított aránya.
Ez bizony nagyon kemény állami bevételeket generál minden EU-tagállamnak, bőven fedezhető (lenne) belőle a dohányosok gyógyíttatása (ha nem költenék más célokra egyes tagállamok...).
Szóval, ha már te erőlteted ezt a hasonlatot, én ebben is benne vagyok: ADÓZTASSUK MEG AZ OLTÁST ELUTASÍTÓKAT!
Jelen helyzetben, a dohányosokkal és alkoholistákkal ellentétben a vírustagadó és oltásellenes debilek CSAK KÁRT okoznak az államháztartásnak, túlterhelik az egészségügyet és fenntartják a korlátozásokat, amelyek regresszióba taszítják a gazdaságot.
Adóztassuk őket ugyanolyan mértékben mint a dohányosokat / alkoholistákat, és minden rendben van!
Ez lesz az új adónem: a kreténadó! :-)
"a dohányosokkal és alkoholistákkal ellentétben a vírustagadó és oltásellenes debilek CSAK KÁRT okoznak az államháztartásnak, túlterhelik az egészségügyet és fenntartják a korlátozásokat, amelyek regresszióba taszítják a gazdaságot"
Hát te tényleg sötét vagy mint az éjszaka... :D
Nyilatkozat?
Akkor viszont sok embernek kell aláírnia sokféle nyilatkozatot (a "társadalmi igazságérzet" jegyében), - sőt, fel is lehet számolni egy az egyben az egészségügyet, mert előbb-utóbb mindenki megbetegszik valami olyan dologtól, amiről "tehet", de mivel nem lehet senkit ellátni, így megtakarítható egy vagon pénz és ki lehet szórni újabb tízezreket az utcára! Ha valaki más össze prüszköl beoltottan, de fertőzően valamit és én megfogom után az általa összecsulázott bármit, akkor is én vagyok a felelős! Nem, mert ez csak részben igaz! -Vélhetően nem jártam el eléggé körültekintően ezt követően, - megpiszkáltam a leprás kezemmel a szám szélét vagy nem mosakodtam meg normálisan otthon, miután haza tértem.
Hát akkor irkáljunk nyilatkozatokat!
Dohányos, alkoholista, drogos, rádiótelefon tulajdonos, húsevő, növényevő, piszkos kezű, kereskedelemben dolgozó, közigazgatásban dolgozó, vendéglátós, - de nem is sorolom, mert nincs ember, akit ne lehetne felelőssé tenni valamiért a betegségét illetőn, (ha más nem, akkor azért, mert a járdának pont egy adott szakaszán ácsorgott az időpontban, amikor Narkó Béla regionális fő tudatmódosító szer tesztelő munkatárs felhajtott Audijával 380 km/h-s sebességgel a körúti villamos egyik megállójára).
Bár jogotokban áll másként gondolkodni, mint például én, de ez abszurd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!