A kormány milyen alapon akarja újra definiálni a "család" szót?
A propaganda oldaluk tele van hasonló cikkekkel
Most mondja meg valaki, mennyire gyakori az, hogy valaki 18 évesen szül(civilizált európaiak között)? Ezt akarják beállítani általános és példaértékű esetként.
A család tehát a tenyésznőstény, a tenyészbika és az ivadékok. Éleképes, szaporodóképes emberek, akik tele vannak pénzzel is, hogy szaporulatukat el tudják tartani.
A meddő párok, a gyermeket nem tervező párok, a meleg, leszbikus párok, transznemű párok, az egyedülálló szülők, árva gyerekek ezek szerint nem lenne család?
A család egy szép szavunk (volt?), de már arról is a kormányprogandának kellene az ember eszébe jutnia?
9-es Alapvetően értelmesnek tűnik a válaszod. Ha nem vennéd észre, akkor nézd meg Magyarország etnikai összetételét. Nem a mennyiség számít, hanem a minőség... Nézzük a nyugati országokat, néhány milliós ország, de a szakképzett emberek aránya 80%, attól, hogy többen vagyunk nem lesz feltétlen jobb.
Igen, a család sokkal több ennél, ebben egyetértünk.
Az a sarkítás és a kicsinyes hozzáállás, hogy az LMBT egy nagyon kis közösség és pont azt kipécézni, hátrányosan megkülönböztetni. Mintha csak az LMBT mivolta miatt rosszabb szülő lenne valaki. Ez a sértő.
11-es Te valamit nagyon félreértelmezel... Még szép, hogy igaz, amit írtál a 2. mondatodban.
Ha viszont az ország minőségét akarjuk javítani, akkor nem túl bíztató az etnikai helyzet. Az árvaházban az európai gyerekek velük lesznek egy szobában sokszor...
Inkább foglalkoznátok azzal, hogy a börtönök 80%-át milyen réteg alkotja...
Az lenne a lényeg, hogy az LMBT nem tökéletes, de lennének egyéb problémák, amikkel inkább foglalkozni kellene.
Hivatali ismerős tudna mesélni, hogy c-sorra mennyi pénz megy támogatás jogcímen, csak azért mert szaporodtak.
"de a kirekesztést nem szereti senki."
Ki akar benneteket kirekeszteni? De azért ne ti mondjátok már meg, hogy mi a normális! Ne kelljen már egy egészséges embernek restelkednie azért, mert nem mutáns! Lassan oda lyukadunk, hogy aki nem ferdehajlamú, az másodosztályú állampolgár.
11-es:
Ez tuti volt !
Akárcsak én írtam volna :-)
"Ha nem vennéd észre, akkor nézd meg Magyarország etnikai összetételét. "
Inkább ne tereljük etnikai síkra ezt a kérdést. Maradjunk a tényeknél: ma Magyarországon azokat a családokat támogatják világviszonylatban is kiemelkedő mértékben, akik becsületes, legális jövedelemből élnek, nagy valószínűséggel fel tudják nevelni, képesek taníttatni a gyerekeiket, így ők is nagy valószínűséggel becsületesen dolgozó adófizető felnőttekké válnak. Az alanyi jogon járó, tisztességes megélhetéshez amúgy is kevés segélyeket megszüntették, vagy befagyasztották, ezek csak a megélhetési gyerekgyártást tartották fenn, a társadalom számára hasznos felnőttek számát ez nem gyarapította.
Ha ebben te etnikai összefüggést látsz, az talán nem a véletlen műve, de ezek a rendelkezések mégsem etnikai alapúak, és ez így van rendben. Mindenki számára lehetővé teszi, hogy becsületes munkával kevesebb lemondással járjon a gyereknevelés, és ellehetetleníti azokat, akik a gyerekből akarják eltartani magukat.
#19 Szépen leírtad a nagy semmit. Valójában nem csak értelmetlen amit írsz, de logikátlan is. Azzal adnak, hogy nem adnak és az a jó ha olyanoknak adnak akiknek nem kellene azok helyett akik tényleg arra fordítják amire való - kb. ennyi a véleményed. A valóságban te próbálsz valamiféle propagandát csinálni, csak fullon hazugságokkal.
#17 nagyon pontosan leírta és a lényeg, hogy neked nem tetszik, ezért megpróbálod filozófiai magaslatokban fikázni. Miért nem írtad le szimplán amit a hozzád hasonlók amúgy szoktak, hogy fasiszta, mindentellopnak, mészároskorrupció meg nincsjogállam és o1g. Ugyanannyi az igazságtartalma és az értelme is mint a szövegednek: semmi.
19. Tévedés kizárt, és a propagandát se szajkózom, saját tapasztalatról tudok nyilatkozni, mivel én is egyszerű haszonélvezője vagyok a rendszernek, mint még néhány millióan. (Nem, soha nem kaptam krumplit, trafikom sincs, ahogy a többi néhány milliónak se)
Se megnyomorítva nem vagyok, se félelemben nem élek.
A te fóbiád viszont beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!