Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is a Fidesz...

Szerintetek is a Fidesz katasztofális, logikátlan, ellentmondásos járványkezelése visszatükröződik majd 2022-ben?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem tudom rávenni magam, hog, elhiggyem, hogy valaki logikusnak találja az éttermek, iskolák, kocsmák, szórakozóhelyek, edzőtermek, stb. zárvatarzását, amíg a bevásárlóközpontokban egymás nyakába lihegünk, a kaszinókban lehet játszani, stb. Akinek nagyobb gyereke van, az tudja, hogy milyen hatással van rá ez az immár 4 honap elzárás a világtól, akinek kisebb, azok is tudják, hogy tiszta ellentmondás az egész általános iakola. (Tesin izzadva kergetik egymaat maszk nélkül, irodalmon maszkkal a fejükben kuporognak, stb.) Akinek válallkozása van, edző, gyógytornász, szakács, szorakozóhelyeken alkalmazott, stb. Semmit nem kap, a kormány 4×-re hosszabbítja meg a korlázozasokat, sok adat nyilván hamis, több embert tesztelnek le többször, megy a statisztikába, de Ceci elmondta, hogy csupán 300 ember halt bele közvetlen a vírusba. 300 ember, tavaly tavasz óta. Tényleg megéri ez? És ki tudja mi van még. Miattuk megyünk csődbe mind, miattuk veszik el tőlünk az egész életünk? Akinek teljesen stimmel minden ezzel az egésszel kapcsolatban az vagy teljesen vak, vagy ütődött. A szomszédos országokban már az emberek éltek alkotmanyos jogaikkal, és kimentek az utcára visszavenni az életüket, még a rendőrök is közéjük álltak Ausztriában. Persze mi, magyarok szokasunkhoz hűen nyaljuk Orbán Viktor valagát, bármit is mond egyeduralmú urunk. Nekünk, magyaroknak ugye mindegy, nem? Kíváncsi vagyok akkor is mimdegy lesz e majd, amikor már nem csak hogy a "vírusba" de a totális anyagi csődbe is elkezdenek meghalni az emberek, mert nem tudnak mit enni. Az adó persze be van szedve, megy is a nyugdíj prémium. Szerintem, ha 2022-ben nem lesz itt valami visszhangja ennek, az a magyar nép totális bukása, 1000 év történelem teljes semmivéfoszlása. Média által agymosott birkák, saját életüket és pénzüket nem sajnálva hódolnak be újra a vezérnek.

2021. febr. 4. 22:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%

Idiota 5os. A szavazazokat kezzel szamoljak, emberek, nem is egy, es minden indulo part delegalhat szavazatszamlalot.

A valasztasi honlap szerver leallassa semmilyen valasztast nem befolyasol, mivel oda csak az adatokat viszii fel, amit a kulonbozo korzetekben kijottek mint végeredmény. Mas adatot felvinni nem is lehet, es nem is okos megoldas. Ugyanis ha Gipsz Jakabne Szeged 3.valasztasi körzetében tudja hogy x szavazatot kapott a fidesz es y szavaztot az ellenzek akkor nyilvan feltunne ha teljesen mas adat van a rendszerbe felvive.

Meg a jegyzokonyvek osszevethetoek a honlapon megjelent szavazatokkal. A jegyzőkönyvet minden resztvevo tudomasul veszi. Igy tehat a valasztasi honlap csak tajekoztato jellegunoldal, semmilyen online formaban torteno szavazatszamlalas nincs. Ez nem az USA.

2021. febr. 5. 08:33
 22/24 anonim ***** válasza:
85%
Annyira nem mint sokan rmeélik.
2021. febr. 5. 19:02
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

Milyen járvány?

A turizmus miatt úgyis nyitnak és júniusra eltűnik az egész.

2021. febr. 6. 10:58
 24/24 anonim ***** válasza:
66%
Az ellenzék miatt sajnos nem. Ahhoz meg kellene újulni, de 12 éve ugyanazok indulnak. Ezt amúgy nem értem, miért nem érzékelik?
2021. febr. 6. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!