Szerintetek is a Fidesz katasztofális, logikátlan, ellentmondásos járványkezelése visszatükröződik majd 2022-ben?
Valamit nem értek. Ez a több százezer tönkrement életű hol bujkál?
Akárhányszor felnézek Facebookon a hírportálokra, vagy akár itt is, erre a sok tönkrement emberre mindig többesszám 3-ik személyben hivatkozik mindenki. Hallani pár embertől, hogy elvesztette a munkáját, de talált másikat. Hol vannak azok, akik kimondják, hogy itt vagyok én, bssza meg a kormány, tönkrevágták az életem, el fogják árverezni a házam, kidobtak az albérletből, stb.
Ilyen emberekkel valahogy nem találkozni, pedig ha több százezer van (a vendéglátós tüntetésből kiindulva inkább több száz), azért hallani kellene a hangjukat. Vagy talán nincs péz már internetre se?
"Én személy szerint nem tudom rávenni magam, hog, elhiggyem, hogy valaki logikusnak találja az éttermek, iskolák, kocsmák, szórakozóhelyek, edzőtermek, stb. zárvatarzását, amíg a bevásárlóközpontokban egymás nyakába lihegünk, a kaszinókban lehet játszani, stb."
A bolt ételt és italt ad, az létszükséglet, a konditerem és a kocsma az nem. Bár bevallom innék pár jó koktélt. Nyilván a kaszinónak se kéne nyitva tartania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!