Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed, hogy a DK...

Mi a véleményed, hogy a DK ennyire a vakcina ellen hergel?

Figyelt kérdés

Engem nagyon idegesít már...

Aláírást is gyűjtenek.

Ezzel szavazókat nyernek, vagy vesztenek?

2021. febr. 3. 23:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%

#7 hollófernyiges

"Nem a vakcina, hanem az oltás ellen." Hát nem ugyanaz a kettő? Oltás alatt nyilván nem a oltási folyamatot, hanem az oltóanyagot értjük.

Ha nem a vakcina ellen, akkor miért van az, hogy az Január 20-a óta 10 olyan posztjuk van, amiben elhangzik a "vakcina" szó, ebből mindegyik mellett ott van a "kínai", vagy az "EU által nem engedélyezett" jelző?

2021. febr. 4. 10:27
 12/19 hollófernyiges ***** válasza:
75%
Te most szándékosan kitörölted az idézett hozzászólásomból a lényeges részt?
2021. febr. 4. 12:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha idegesít minek nézed őket?
2021. febr. 4. 13:17
 14/19 Rothadó Narancs ***** válasza:
83%
Fideszes Fake News!
2021. febr. 4. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

A kérdés félrevezető. A DK (kivételesen) nem hergel. A kínai és orosz vakcinákkal nem ért egyet és ennek hangot is ad. Nem vagyok se DK-s, se baloldali, de nem kell ahhoz ferdíteni, hogy Gyurcsányékat ne vegyük komolyan.

Tudom, hogy a 10.000.000 virológus (és orvos és gyógyszerész és miegymás) országában élünk, de én bizonyára a 10.000.001-edik vagyok, mert egyikhez sem értek. Ellenben amikor a Magyar Orvosi Kamara azt mondja, hogy az orosz és kínai vakcinákról nincs elég információ, nem biztos, hogy ugyanolyan hatásosak és nem ajánlják, majd a kormány mindezt figyelmen kívül hagyja és (politikai érdekből) mégis engedik, nem kell Gyurcsány pártján állni, hogy bizalmatlan legyek.

És arra kérlek, hogy ne nekem higyj. Én mondtam, nem vagyok se virológus, se gyógyszerész, se orvos. Higyj annak, aki egész életében ezzel foglalkozott, higyj az Orvosi Kamarának: [link]

2021. febr. 4. 14:36
 16/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem szándékosan, benéztem, azt hittem velem kötekszel, hogy oltás/vakcina.

A kérdező kérdésében van "a vakcina", így már érthető.

Nekem fel se tűnt, de valóban ez így nem teljesen igaz, mert csak a kínai, meg az orosz ellen hergel. Titkon persze mind ellen, hiába próbálja előadni, hogy csak EU-s által engedélyezettet, mikor abból nem áll rendelkezésre lófax sem. Lehetetlen helyzetbe akarja hozni az oltakozást, nincs Pfizer, de nem baj, akkor se oltsd magad a kíniaval, orosszal se, merhogy az EU. Tökmindegy, hogy 0,00001% esély van rá, hogy beledöglesz, akkor se, mert az EU. Meg amúgyse nem dönthetsz arról, hogy melyiket kapod, el ne menj, mert belédnyomják a kínait.

Eleve mekkora fsz gondolat, hogy az ember saját maga dönti el, hogy melyiket kapja, nem is egy orvos. Mi van ha én 70 évesen azt mondom, hogy az AstraZeneca-t kapjam (ami 65 év felett nem javasolt), és autista leszek?

2021. febr. 4. 23:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16# jobbat mondok (15-ös válaszadó vagyok), egyik ismerősömnek elég sok betegsége van. Gyakorlatilag évente kb 2 hónapot tölt orvosnál mindenféle vizsgálatok és kezelések miatt. Valószínűleg valami genetikai probléma lehet néhány generációra visszamenőleg a háttérben (testvére is hasonlóan betegesen), de erről meg nem ő tehet.

A probléma az, hogy az RNS és DNS alapú TALÁN nem okoz problémát, hiszen még nem volt tesztelve, míg Vektor alapút egyszerűen nem lehet neki beadni, mert a szervezete olyan autoimmun választ adhat, amibe belehalhat. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha az orosz vakcinával oltják be (a Szputnyik vektor alapú), akkor meghal, csak azt, hogy számára nagyon kockázatos az orosz vakcina. Ugyanúgy kockázatos lehet az RNS vagy DNS alapú hosszú távon, csak épp itt nagyobb annak az esélye, hogy jól jár és nem károsodik a szervezete még jobban.

Ez ellenére nem választhat. Szeretné magát beoltatni, de így szerinted be fogja?

2021. febr. 5. 09:13
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Az tény hogy Gyurcsányék kicsit bolondok, viszont majd akkor beszélhetünk az oltásról ha pl Cilinéni és Viktor is beoltatja magát, úgy hogy esetleg nincs rajta a kupak az injekción
2021. febr. 8. 22:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Cili néni már beoltotta magát. Hol láttál kupakot?

Ha Viktor beoltja magát nyilvánosan, az miért garancia neked? Mi van, ha placebót kap nyilvánosan, hogyan ellenőrzöd le, hogy valóban a vakcinát nyomták belé?

2021. febr. 8. 22:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!