Mi a véleményed, hogy a DK ennyire a vakcina ellen hergel?
Engem nagyon idegesít már...
Aláírást is gyűjtenek.
Ezzel szavazókat nyernek, vagy vesztenek?
Arra hogy január első felében az orosz, második felében a kínai vakcinák ellen hangolta a népet. Érdekes mód az orosz vakcinás posztokat azóta már levették, csak egy követelőzés maradt fenn, hogy Szíjjártó-mongya-meg mennyijé-vette.
Az EU a szent, csak az EU által jóváhagyott vakcina lehet a tuti.
Mondjuk a kínai vakcina elleni aláírásgyűjtést azt hiszem már levették, de mikor megláttam égnek állt a hajam...
Értem en, hogy az emberrk kivancsiak, de oruljunk mar inkabb annak, hogy sikerult a kormanynak beszerezni, raadasul mar Merkel is szeretne.
Szerbian mar 1 millio embert oltottak be a kinaival..
Köszönöm! 🙂
"január első felében az orosz, második felében a kínai vakcinák ellen hangolta a népet."
Szóval a kérdés félrevezető, mert nem "a vakcina", hanem az orosz meg kínai oltás ellen szóltak fel, aminek - akkor legalábbis- nem hozzáférhető a 3. fázisú hatékonysága és a szakértők véleménye ellenére felülről erővel átnyomták az engedélyezését.
Ezek mindig megpróbálnak valamire ráfeküdni.
Vaktában lövöldöznek tehetetlenségükben össze-vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!