Gyurcsányt miért hasonlítják Orbánhoz, mikor Gyurcsány 5 évet sem volt miniszterelnök, Orbán 16 évet már biztosan (és valószínűleg többet is)?
#10 MIT loptak el? Erre nem tudsz válaszolni, csak nyomod a süket mészárosozó szöveget. Neked nem tetszik hogy nőtt a vagyonuk, ezt értem. Nekem meg nem tetszik, hogy gyurcsánynak nőtt a vagyona, vagy bajnainak és a többinek. És?
MIT loptak el azt válaszold meg konkrétan. Mert TE állítottad azt hogy mindent ellopnak.
"#10 MIT loptak el? Erre nem tudsz válaszolni, csak nyomod a süket mészárosozó szöveget. Neked nem tetszik hogy nőtt a vagyonuk, ezt értem. Nekem meg nem tetszik, hogy gyurcsánynak nőtt a vagyona, vagy bajnainak és a többinek. És?
MIT loptak el azt válaszold meg konkrétan. Mert TE állítottad azt hogy mindent ellopnak."
Az adófizetők pénzét lopták el. Azt a pénzt, amit az ország javára kellett volna fordítaniuk. Azért nem tetszik, hogy nőtt a vagyonuk, mert direkt a haverjaiknak osztogatják a közbeszerzéseket és azt hbazudják, hogy a nemzetet építik. És igen, mindent elloptak.
#15 Az adófizetők pénze nincsen ellopva. Ott van benne a megvalósult beruházásokban. Nem nyerik meg az összes közbeszerzést, egy kis százalékban nyer az a rengeteg különböző cég amiknek egyik tulajdonosa a sok közül pl. Mészáros.
Ha te elvégeztetsz egy munkát és kifizeted érte a pénzt, akkor az is el van lopva? A villanyszerelő ellopta a fizetésedet mert megcsinálta a villanyórádat?
Hogyan lophatnák el az adófizetők pénzét amikor egyre TÖBB az a vagyon ami megjelenik ennek a pénznek köszönhetően? Építkezel és ahogy nő az épület úgy lopják el egyre jobban a pénzedet? Nem inkább a pénzedért felépítik neked azt amit te kértél és ami neked vagyont fog jelenteni, amiÉRT azt a pénzt megkerested egyáltalán?
"2011-19-es időszakban összesen 21613,7 milliárd forint értékű közbeszerzés valósult meg, ebből 11719,6 milliárd forintot tett ki építési közbeszerzés, amely az összes érték 54,2%-a.
A 9 év alatt mindösszesen 795,6 milliárd forint értékű építési közbeszerzést teljesítettek Mészáros Lőrinc építőipari cégei (Mészáros és Mészáros Kft., R-Kord Kft.). Ezt az összeget a HVG számolta ki, tehát biztosak vagyunk benne, hogy egy forintot sem hagytak figyelmen kívül, ugyanis cikkük alapfelütése: kormányellenes propaganda."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!