Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek miért nem vállalnak...

Az emberek miért nem vállalnak szolidaritást a vendéglátosokkal?

Figyelt kérdés
Amit mostanában megfigyeltem, hogy csak azokat zavarják a lezárások, akik közvetlenül érintettek a dologban. A home office -ban dolgozó "polgárokat" egyáltalán nem, ők még mindig a vírustól rettegnek inkább. Ezek az emberek azt hiszik, az ő munkájuk biztonságban van, ha ez így megy tovább?

2021. febr. 1. 22:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%
A vendeglatosok talán szolidaritást vallaltak velünk eü dolgozókkal mikor kitalaltak a szolgálati jogviszonyt? Azaz rabszolga törvényt. Ők talán utcára vonultak velünk? Nem. Akkor nekem miért kellene velük foglalkoznom?
2021. febr. 2. 07:58
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én vállalok, de csak annyit, amennyit a vendéglátósok voltak az irányomba szolidárisak, - amikor ingre-gatyára vetkőztettek egy kávé árával.
2021. febr. 2. 18:04
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig tüntessenek a vendéglátósok, - érdekes, más élethelyzetekben flottul megy a(z el)tüntetés!

>>>Buga Jakab<<<

2021. febr. 2. 18:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

A szolidaritásról:

Itt vannak ugye az éttermek, amelyek árulhatnak nappal elvitelre mindent, ami az étteremben kapható. Az éttermi étkezés egy társas program szokott lenni általában, amelynek az a lényege, hogy nyugodt, kulturált körülmények között tudjon eltölteni az ember egy adott társaságban, miközben finomabbnál finomabb ételeket ehet finomabbnál finomabb italok kíséretében, és ezt sok helyen diszkrét zenével támogatják az éttermek. Egy éttermi látogatásnál a színvonalat kell megfizetni és azt, hogy kiszolgálják az embert frissen elkészített(nek tűnő) ételekkel, italokat szervíroznak és van legalább egy ember, amely normál esetben minden kívánságukat folyamatosan lesi, megpróbálja szem előtt tartani. Amiket felsoroltam, azok jelentősen megemelik a szolgáltatási árakat, még sem hallottam még egyetlen egy (!) étteremről sem, amely korrekt módon csökkentené a meg kapott szolgáltatások árával az árait és úgy biztosítaná a házhoz szállítást, ill. adná el a portékáit. Ugye nem gondolta senki komolyan, hogy fizetni fogok egy olyan - normál üzemelés esetén automatikusan biztosított - zongorista játékáért, amelynek a játékát nem élvezhetem egy ételhordóba csomagoltan?

Csak hogy a korrektségből kapjanak egy kis ízelítőt! Fogadjunk, senkinek nem jutott eszébe, hogy arányosan csökkentse az árait a helyzethez, - egyszerűbb zokogni!

2021. febr. 2. 18:19
 25/25 anonim ***** válasza:
88%

Én alapból nehezen elégedem meg sok dologgal de volt olyan vendéglátós hely ahol azért jóléreztem magam. Amikor egy helyen már nem dolgozott ott a régi főnök, egy alkalmazottról látszott, hogy szerinte pocsék főnök, bár nem derül ki, hogy miért is gondolja. A vendégekkel nagyon kedves volt. Nekem van egy ilyen érzésem, hogy mindenki megjátsza magát és legszívesebben elküldene a halál fa.szára, csak belőlem van pénze. Persze ilyen és olyan emberek is dolgoznak ott nyilván de akkor is ez bennem van, még ha nem is mindig és nem is annyira intenzíven, ahogy írtam. Viszont alapból az álszentség, mármint a kamu kedvesség a kisebbik bajom.

Viszont sok vendéglátósnál pl egy alkoholfüggő, aki utolsó forintjait is elissza, nagyon sokat szív. Persze nem csak ő, más kárai is vannak a vendéglátós helyeknek. persze inni néha jó, viszont őket érdekli, hogyha valaki elissza az utolsó pénzét? Hát felnőtt ember nem? Ezt akarta csinálni. Erről én olyan sokat nem tudok, viszont a sört felszokták még vizezni néhol, hogy sör áron vegye a hígított sört? Erról írjon már valaki újabb kommentet mert érdekel, vagy csak egy kommentbe fűzze pls bele. Egyszóval a vendéglátósok sokszor elég szemetek, ettől még nem kell az összeset a pokolba kívánni nyilván.

Viszont a világ az arról szól, hogy mindenkit kipótolnak, akinek ártott egy rendelet? NEM! Sok vendéglátós eddig örült annak, hogy dől a lé, most meg szív, ennyi.

2021. febr. 2. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!