Az emberek miért nem vállalnak szolidaritást a vendéglátosokkal?
"Azokkal nem szolidaritást kell vállalni, hanem felkötni őket."
Én meg pont az ilyen embereket utálom, mint te. Képzeld el vannak akik komolyan veszik a helyzetet. Az én szomszédom idős ember és fél. Akkor te őt is felkötnéd és sokszor hasonló a vélemény róluk. Tehát röviden tömören nektek az a bajotok, hogy miért nem állunk ki egységesen xy mellett, az elnyomó kormány ellen de azért felkötnétek, vagy ahogy a másik kérdésben fogalmazott valaki bebörtönöznétek/munkatáborba küldenétek azt, aki más véleményen van. És még ti vagytok a nagy szabadság párti népség mi? Van elég bajom magamtól is, felőlem csődbe mehetnek mind egy szálig. Nem tartozom közéjük. Az én problémámban ők nem segítenek de én segítsek az övékben? A nagy büdös lópéniszt.
14: Igen, de belőlük két féle van:
- Idős emberek, akik egyrészt megtehették volna, hogy otthon maradnak, másrészt ha a népesség elérte volna mostanára a nyájimmunitást, lehet nem haltak volna meg.
- Az a kevés ember, aki úgy hal meg, hogy nem idős. Az ő számuk viszont elenyésző az öngyilkosakhoz/hosszabb távon munka nélkül alkoholban + egyéb drogokban meghalókhoz képest.
Kérdező
Az emberek rengeteg étteremből rendelnek kaját. EZZEL szolidárisak, hogy TŐLÜK megveszik az ételüket, hazaviszik vagy a munkahelyükre és azt eszik meg - ezzel pénzt adva azoknak akiknek most nem lehet nyitva lennie.
Mit vársz mást?
Kíváncsian várom, hogy megmutasd, hány forinttal lesz nagyobb egy vendéglátós bevétele azzal ha többen mennek ki tüntizni olyan célért amit nem lehet és nem is szabad megtenni a jelen helyzetben.
Mondj egyetlen embert az ellenzéki oldalon aki képes 10 ezer ember az utcára hívni. Nincs egy sem. Mert mindegyik leszerepelt hiteltelen megélhetési politikus.
Vezető és szervezők nélkül nincs szolidalitás, nincs tiltakozás.
Azt hiszed hogy az olaszoknál vagy a franciáknál csak úgy összeverődnek az emberek a tömegtüntetésekre ? Azok mögött nagyon kemény propagand munka és rengeteg szervező van.
Igaz a híradásokból csak azt látod, hogy olyan emberáradat van az utcán mint nálunk volt május elsején amikor mindenkit kiparancsoltak ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!