Szerintetek is a Fidesz tette tönkre a magyar egészségügyet?
Sok helyen olvasom a Covid-os cikkek alatt a sok hörgést, hogy 10 év alatt tönkre lett vágva az egészségügy. De tönkrevágni olyan dolgot lehet, ami előtte működött, nem?
Ha valóban a Fidesz tette tönkre az egészségügyet, akkor ez miben nyilvánul meg, miben volt jobb az egészségügy 10-15 évvel ezelőtt?
Ez most tényleg kérdés?
Pfuuu ...
Az szar volt már azelőtt is. Igazából az EÜ egy olyan dolog aminél radikális változás kell de ezt egyik kormány sem mert hozzá nyúlni.
#1 Amihez nem értesz ahhoz inkább ne szólj hozzá. A kohéziós alapot szigorúan tilos az EÜ- re fordítani. Csupán tavaly hozott létre a covid miatt egy olyan alapot az EU ami erre megy.
"Ha nem haldokolsz, el sem látnak a covid miatt."
Már ha haldokolsz akkor sem amíg nem lesz negatív a teszt. Nem baj ha Józsit két zsákban szállítják a hulla házba Covid19 be halt bele az hogy motorral kamionnak csapódott az csak az egy krónikus betegség
Több az orvos jelenleg, mint a szocik ideje alatt. A várakozási időről meg tudsz valami hiteles forrást? Mennyit kellett várni több, mint 10 évvel ezelőtt?
Hát, én járok be kezelésre, rákos vagyok. Igen, kérnek covid-tesztet, de ha nem készül el az időpontig, attól még bemehetsz. Illetve az alatt az egy hét alatt, mire elkészül, simán bármit összeszedhetsz, szóval semmi értelme az egésznek, így is folyton tele van covidossal az osztály. Amúgy leginkább a személyzet viszi be, amikor rákérdeztem, hogy oltattak-e mind fel volt háborodva, hogy ő aztán nem.
Egyébként csaj azokat regisztrálják covidban elhunytnak, akinek nem volt más krónikus betegsége, szóval ez megint csak egy konteó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!