Fideszesek, szerettek ilyeneket olvasni?
SOROS GYÖRGY áll a dologban fogadok!!!
Mocskos libernyákok vagytok, te is kérdező tuti fizetett gyurcsányista vagy!!!
"te is kérdező tuti fizetett gyurcsányista vagy!!!"
Biztosan az lennék, ha Gyurcsi nem lenne sz@rrágó.
Ugyan nem vagyok Fideszes és gyülőlöm az egész kormányt, katasztrófa amit csinálnak, még a szavazó táboruk is katasztrófa .. - viszont nem tudok veled egyet érteni kedves kérdező: Ide csatolsz egy hiteltelen weboldalt, ahol bármit leírhatnak, semmilyen hivatkozás vagy dokumentum nincs. Ez is szánalom.
Persze mindenki tudja, hogy mekkora a vagyona Orbán Viktornak, hiszen ott vannak a strómanjai, de hát erről ők nem beszélnek. :)
Érdemes megnézni ennek a "portálnak" az impresszumát. Ami egy sajtótermék impresszumában lenni szokott, azt itt alig találjuk meg.
Ez egy tipikus Pistike oldal. És valóban Horváth István magánakcióját láthatjuk, akiről a FB oldalán lévő kiemelt szöveg sokat elárul szellemi nagyságáról: "Én már csak annyit mondok: menjél haza magadnak csaje!!!"
A fényképei és posztjai alapján sem egy agysebész, inkább áldozaza lehetett egynek.
Tehát full hiteltelen a gyerek és az írása is.
"Persze mindenki tudja, hogy mekkora a vagyona Orbán Viktornak, hiszen ott vannak a strómanjai, de hát erről ők nem beszélnek. :)"
Akkor, miért hiteltelen neked a weboldal?
6-os!
Én nem tudom mi az igazság, ezért jó lenne, ha te tételesen megtudnád cáfolni azt amit ott írnak.
Rajta, ne szerénykedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!