Fejenként 500.000 forintos büntetést kaptak a Hősök tere tüntetés szervezői. Tulajdonképpen ebben az országban hol nincs modernkori "fogdbeapofád és lapíts" diktatúra?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 13:47
2/16 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék a KONKRÉTUMOKRA...
3/16 anonim válasza:
A demokrácia már csak ilyen! Velejárója, hogy vállalod a tetteidért a felelősséget.
5/16 anonim válasza:
Papíron biztos kaptak, gyakorlatban meg ki tudja.
6/16 anonim válasza:
Hol van ilyen cikk? El tudod küldeni. Előre is köszönöm!
8/16 anonim válasza:
Szomorú hogy nem lehet senkinek sem saját véleménye
9/16 anonim válasza:
Forrás hiányzik de általánosságban mondom, hogy ostoba az, aki úgy sérti a regnáló hatalom törvényeit, hogy a tüntetés, amit szervez, még a helyszínen lévő szoborkkal és lézengő emberekkel együtt sincs 300 fős, holott több 100 000 ember nevében mentek ki tüntetni elvileg. Kicsit sem érzik szánalmasnak a kanapéharcosok, hogy időről időre a hatalmas internetes hőzöngéseik érdektelenségbe fulladnak? Még Oroszországban vagy Kínában is tökösebbek az emberek, pedig ott tétje is van annak, ha az utcára megy valaki. De persze facebookon 1000-ek jelzik mindig, hogy "ott leszek"...
10/16 anonim válasza:
Ja,,csóórik mikor mondták,hogy jó ha vannak 300-an olyat röhögtem szerencsétleneken.
De ez a magyar módi,hogy mást uszít,hogy mennyél mennyél,megyek én is,,há hogynemáá,,júúj de balhé lesz..
Azt amikor eljön az idő rádöbbennek,hogy a sok nagyszájú meg otthon maradt...
Ez látszik azon is,mikor valakit épp a földbe döngölnek,azt a muki meg júúj balhé van,,húú megyek innen,nem az én dolgom,én nem láttam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!