Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem értik meg sokan,...

Miért nem értik meg sokan, hogy nem a sokszínűséggel van a baj a kialakulni látszó Eu ban?

Figyelt kérdés

Az őshonos Európai faj kihalóban van, míg az arab, indiai, bevándorlás és a már letelepedettek népszaporulata, egyre exponenciálisabban nő.

Az hogy ez így alakult az az Eu gyarmattartásából fakad, és a nyugati országok egykori olcsó munkaerőigényéből. „ nekünk ezekből nem volt semmi hasznunk”

Viszont a fagyi a globalizmus, és a liberalizmus, hatására visszanyalt.

Mivel ezen bevándorlók egy jelentős része már nem is akar dolgozni, hiszen így szocializálódott, amiben nem kis szerepe van a liberális felfogásnak. És munka sem nagyon van, hiszen a nagy globális cégek pontosan az olcsó munkaerő miatt kiköltöznek keletre.

Nem kellene megértetni az Eu val, hogy hozzánk ne jöjjenek, mert itt vannak nekünk a cigányok „ nem rosszindulat” de velük sem tudunk mit kezdeni. Akiket meg ők cipeltek be magukhoz, a saját érdekükben egykor, meg végképp nem kér a magyar!

2010. aug. 16. 06:19
 1/6 A kérdező kommentje:

Miért nem értik meg sokan, hogy nem a sokszínűséggel van a baj a kialakulni látszó Eu ban, hanem a megélhetéssel, az elviselhetettlen szociális feszültséggel, a munkanélküliséggel, stb.

Nekünk nem voltak gyarmataink, viszont senkinek ne legyen kétsége afelöl! Hogy ha itt nőne az életszínvonal " valami csoda folytán" akkor mi is célország lennénk a tranzitból! És ne várja el az Eu hogy a Bangladesi vagy Indiai embereket mi tartsuk, miközben angol gyarmatok voltak. Ahogy az egykori francia gyarmatokon élőket sem.

Erős lenne, és valamit már most tenni kell, mert ezt is ránksózza a végén az Eu, csak úgy "szolidalitásból"!

2010. aug. 16. 06:32
 2/6 anonim ***** válasza:
41%

alig értettem, hogy mit akarsz kérdezni, de szerintem túliheged, mert MO-n közel sincs akkora bevándorlás!

Az EU pedig pont erről szól, szóval ez ellen nem lehet mit tenni!

"ogy a Bangladesi vagy Indiai embereket mi tartsuk" ezt honnan vetted?

2010. aug. 16. 07:06
 3/6 anonim válasza:

nem tudom, hogy van-e értelme leírni, de bízom benne, hogy igen. Azok a bevándorlók, akik Európa nyugati részébe indulnak el, nem a szociális lehetőségek miatt mennek oda, hanem dolgozni. Sokszor mondják, hogy a bevándorlási célországuk (Anglia, Franciaország) annak idején, mint gyarmattartó belőlük élt, kizsigerelte őket, e miatt a mai napig nincs működőképes országuk. Mivel a nyugati országok nem partnerek a gyarmatosításért miatt nyújtott kártérítés ügyében, ezért a bevándorlók nem egészen olyan egyszerű kérdés, ahogy Magyarországról nézve látszik.

Nem beszélve arról, hogy minimum 3 féle "bevándorlás" létezik. Az egyik a gazdasági-szociális menekült, aki úgy érzi, hogy az egykori gyarmaton nem tud megélni. Másik a politikai okok miatt menekülő. Harmadik pedig az, akit tudása miatt hívnak. Ismerve a magyar történelmet, egy magyar ember nehezen ítélheti el bármelyiket is.

Egyébként az EU éppen ellene van a bevándorlásoknak, ugyanakkor a mezőgazdasági politikájával enyhén szólva pedig gerjeszti azt.

Ha nem lenne EU, akkor félnék a nagy arányú bevándorlástól, de ha nem tesz semmi többet az EU, mint eddig, akkor már lassította az egészet.

Szerintem a kérdést helyben kellene kezelni, ott, ahonnan elindulnak az emberek. Ott kellene élhető országot teremteni és nem kizsigerelni még ma is azokat a szerencsétleneket.

2010. aug. 16. 07:34
 4/6 anonim ***** válasza:
21%

figyi egy kicsit próbálj meg tömörebben fogalmazni, mert a jó isten nem olvassa ezt el, ahogyan én sem

mindenesetre van benne valami, de nem 100%-ig értek egyet a véleményeddel, sztem csak jöjjenek ... küölönben is egy mai globalizált világban ilyet képtelenség "megtiltani"

2010. aug. 16. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi még viszonylag a nyugat európai átlaghoz képest egy homogén ország vagyunk. Nekünk van egy kisebbségünk, akiknek a nagyobbik hányada nem integrálódik, és megkeserítik az emberek életét.
2010. aug. 16. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Ide ne jöjjön senki. Ha valaki dolgzni akarna itt, akkor azért, mert sok magyarnak se jut munka, nem kell több munkanélküli. Ha meg azért jönnének, mert rajtunk akarnak élősködni, akkor szerintem egyértelmű, hogy miért nem kívánom ide őket.
2010. aug. 16. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!