Miért nem értik meg sokan, hogy nem a sokszínűséggel van a baj a kialakulni látszó Eu ban?
Az őshonos Európai faj kihalóban van, míg az arab, indiai, bevándorlás és a már letelepedettek népszaporulata, egyre exponenciálisabban nő.
Az hogy ez így alakult az az Eu gyarmattartásából fakad, és a nyugati országok egykori olcsó munkaerőigényéből. „ nekünk ezekből nem volt semmi hasznunk”
Viszont a fagyi a globalizmus, és a liberalizmus, hatására visszanyalt.
Mivel ezen bevándorlók egy jelentős része már nem is akar dolgozni, hiszen így szocializálódott, amiben nem kis szerepe van a liberális felfogásnak. És munka sem nagyon van, hiszen a nagy globális cégek pontosan az olcsó munkaerő miatt kiköltöznek keletre.
Nem kellene megértetni az Eu val, hogy hozzánk ne jöjjenek, mert itt vannak nekünk a cigányok „ nem rosszindulat” de velük sem tudunk mit kezdeni. Akiket meg ők cipeltek be magukhoz, a saját érdekükben egykor, meg végképp nem kér a magyar!
Miért nem értik meg sokan, hogy nem a sokszínűséggel van a baj a kialakulni látszó Eu ban, hanem a megélhetéssel, az elviselhetettlen szociális feszültséggel, a munkanélküliséggel, stb.
Nekünk nem voltak gyarmataink, viszont senkinek ne legyen kétsége afelöl! Hogy ha itt nőne az életszínvonal " valami csoda folytán" akkor mi is célország lennénk a tranzitból! És ne várja el az Eu hogy a Bangladesi vagy Indiai embereket mi tartsuk, miközben angol gyarmatok voltak. Ahogy az egykori francia gyarmatokon élőket sem.
Erős lenne, és valamit már most tenni kell, mert ezt is ránksózza a végén az Eu, csak úgy "szolidalitásból"!
alig értettem, hogy mit akarsz kérdezni, de szerintem túliheged, mert MO-n közel sincs akkora bevándorlás!
Az EU pedig pont erről szól, szóval ez ellen nem lehet mit tenni!
"ogy a Bangladesi vagy Indiai embereket mi tartsuk" ezt honnan vetted?
nem tudom, hogy van-e értelme leírni, de bízom benne, hogy igen. Azok a bevándorlók, akik Európa nyugati részébe indulnak el, nem a szociális lehetőségek miatt mennek oda, hanem dolgozni. Sokszor mondják, hogy a bevándorlási célországuk (Anglia, Franciaország) annak idején, mint gyarmattartó belőlük élt, kizsigerelte őket, e miatt a mai napig nincs működőképes országuk. Mivel a nyugati országok nem partnerek a gyarmatosításért miatt nyújtott kártérítés ügyében, ezért a bevándorlók nem egészen olyan egyszerű kérdés, ahogy Magyarországról nézve látszik.
Nem beszélve arról, hogy minimum 3 féle "bevándorlás" létezik. Az egyik a gazdasági-szociális menekült, aki úgy érzi, hogy az egykori gyarmaton nem tud megélni. Másik a politikai okok miatt menekülő. Harmadik pedig az, akit tudása miatt hívnak. Ismerve a magyar történelmet, egy magyar ember nehezen ítélheti el bármelyiket is.
Egyébként az EU éppen ellene van a bevándorlásoknak, ugyanakkor a mezőgazdasági politikájával enyhén szólva pedig gerjeszti azt.
Ha nem lenne EU, akkor félnék a nagy arányú bevándorlástól, de ha nem tesz semmi többet az EU, mint eddig, akkor már lassította az egészet.
Szerintem a kérdést helyben kellene kezelni, ott, ahonnan elindulnak az emberek. Ott kellene élhető országot teremteni és nem kizsigerelni még ma is azokat a szerencsétleneket.
figyi egy kicsit próbálj meg tömörebben fogalmazni, mert a jó isten nem olvassa ezt el, ahogyan én sem
mindenesetre van benne valami, de nem 100%-ig értek egyet a véleményeddel, sztem csak jöjjenek ... küölönben is egy mai globalizált világban ilyet képtelenség "megtiltani"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!