Ha a magyarok is ilyen arányban ölnének embert, sohasem tudnék ép bőrrel végigmenni egy magyarok lakta utcán vagy lakótelepen. Erről ennyit.
2010. aug. 16. 08:13
12/22 anonim válasza:
"Pedig sokkal többen szenvednek emiatt,mint a cigányok gyilkosságai miatt!"
Remélem ezt a véleményedet akkor is fenntartod, ha a te gyereked lesz a soros áldozat a cigányok által elkövetett csekély számú gyilkosságokban.
2010. aug. 16. 08:53
13/22 anonim válasza:
"Pedig sokkal többen szenvednek emiatt,mint a cigányok gyilkosságai miatt!"
Remélem ezt valós adattal is alá fogod támasztani, mert ellenkező esetben ez csak egy "urban legend"...
És te egy sz@rházi ember maradsz.
2010. aug. 16. 08:59
14/22 anonim válasza:
Szöveg alapján inkább a cigányokat sérti a szám.
2010. aug. 16. 09:00
15/22 anonim válasza:
Talán nézzetek meg egy-két statisztikát!
Sokkal több a férjük által bántalmazott,megölt nők,gyerekek aránya,mint az összes elkövetett gyilkosság!
2010. aug. 16. 09:10
16/22 anonim válasza:
Ezen a kérdésen már röhögtem amikor megláttam, annyira szánalmas és abszurd. Kérdező, te meg verd ki, vagy szerezz magadnak egy csajt de ne ide vezesd már le az unalmadat.
2010. aug. 16. 09:18
17/22 anonim válasza:
09:10-re ne reagáljon sztem senki, mert akkora baromságot írt, hogy az már fájdalmas.
2010. aug. 16. 10:13
18/22 anonim válasza:
Tyűűűha, sikerült lefordítanod a "gypsy" szót, Te aztán ügyes kisfiú vagy, na mássz vissza a kő alá.
2010. aug. 16. 11:22
19/22 clint válasza:
Csak abból lehet kiindulni, hogy a magyaroknálk nem természetes a családon belüli erőszak, nem elfogadot és sok magyar nő feljeletést tesz, emiatt van ez a statisztika.
A cigány csládban szinte természetes hogy a férfi veri a nőt.
Ezen a környéken ahol én lakom reggeltől estig megy a "megöllek" meghalsz" stb egész nap éjjel is, és na kik ordibálnak??
Vagy nézz meg egy mónika showt.
"pitbull kutyákkal támadt rám egy 45 kilós nőre":D:D:D
2010. aug. 16. 11:56
20/22 anonim válasza:
Hat nem tudom de nem sok ciganyrol hallottam aki kompletten kiirtotta a csaladjat, es nem sok sorozat gyilkosrol vagy amokfutorl se hallottam de meg olyanrol se aki a csaladjara robbantotta a hazat, na meg a vadasz aki lelovi a feleseget a no gyereke elott volt ilyen tobb is! Sajnos mindenfele emberek kozott vannak pszcihopatak, aki nem tesz kulonbeseget es szelektiv a memoriaja annak csak a ciganyok altal elkovetett dolgok lesznek orekke az eszebe. Hat tenyleg sajnalom Magyarorszagot, hogy itt tart a XXI. szazadban. Komolyan mondom tiszta Balkan :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!