A Fidesznek mely családtámogató intézkedését tudtad kihasználni?
Figyelt kérdés
💑💍🏡🤱🍼❤👪👨👩👧👦❤2021. jan. 30. 20:17
21/30 anonim válasza:
Varga Jotka meg Novák Khataliny kiaknázta, hisz erről szól ez
22/30 anonim válasza:
Novák Katalin kérdését olvashattuk.
24/30 anonim válasza:
Egyiket sem, bár ilyen lehetőseg nem lett megadva. Nem vagyok nő, se nagyszülő, diákhitelem nem volt. A családtámogatásokra lehet, hogy lett volna esélyem, de ahhoz normális partner kell, 1 éve lett vége egy 6 éves kapcsolatomnak, a mai világban nem adósítanám el magam egy életre ilyen nők mellett.
25/30 anonim válasza:
Én azt tudtam kihasználni, hogy a csok által a sok agyatlanul osztódva szaporodó tanulatlan proli miatt 10 millával drágábban vettem lakást, mint terveztem, úgy felmentek az ingatlanárak. Mondjuk valószínűleg erre is volt kitalálva.
Ez a szaporodás támogatás is azért lesz marha jó, mert pont azok szaporodnak akiknek nem kellenek. De tökmindegy, mert a tanult, művelt, több nyelven beszélő emberek úgyis itt hagyják előbb utóbb ezt a siralomvölgyet aztán lehet majd krumpliért meg tűzifáért szavazni, meg nyomorogni.
Az egészségügyről nem is beszélve, lassan ha belelépsz egy rozsdás szögbe, jobb ha a papot hívod, mert 3 hónapra kapsz időpontot bármire.
26/30 anonim válasza:
Egyiket sem. 50 éves minimálbéres vagyok. Egyik sem érint,csak a 16%-os jövedelemadó,és a 27%-os ÁFA. Gyermekeim felnőttek,különélnek,lakásfelújítási támogatásra sem vagyunk jogosultak.
27/30 anonim válasza:
Nincs több milliós alaptőkém. Nem tudtam.
28/30 anonim válasza:
Egyiket sem. Sőt, kivették a kisgyerekes anyák munkahelyi védelmét a munka törvénykönyvéből, így miután lejárt a GYES-em, rögtön ki is rúgtak. Na, így védi a családokat a Fidesz.
29/30 anonim válasza:
Na igen, ezt magyarázd el a sok krumpliért szavazó baromnak akik sosem dolgoztak. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!