A Fidesznek mely családtámogató intézkedését tudtad kihasználni?
Figyelt kérdés
💑💍🏡🤱🍼❤👪👨👩👧👦❤2021. jan. 30. 20:17
A kérdező szavazást indított:
CSOK - ingatlan vásárlása, mindegy, hogy új vagy használt
CSOK - bővítésre/korszerűsítésre/felújításra
Babaváró hitel
Autóvásárlás támogatása
Diákhitel elengedése
Nők SZJA-mentessége
Nagyszülői gyed
Gyed extra
Növekvő családi adókedvezmény
Ezek közül több is
22 szavazat
2/30 anonim válasza:
Egyiket sem opció miért nincsen a listán?
4/30 anonim válasza:
Azért nincs, mert ez ma már a sokadik olyan kérdés, ami nem is kérdés, hanem politikai hirdetés.
5/30 anonim válasza:
Nyilván egyiket sem. Azokat a milliomosokra alkották, nem a kisemberre.
6/30 anonim válasza:
Az egész rendszer úgy van kitalálva, hogy mindenkinek jár minden, csak ne légy rászorulva ezekre a kirakat-adományokra!
7/30 anonim válasza:
Tőlem az ápolási segélyt vette el a hasas töpe.
Anyukámtól (aki ténylegesen munkaképtelen) a rokkantsági ellátás felét, és az özvegyi nyugdíját, így 43.000Ft/hó kellett megélnie 33 év munkaviszony +2gyerek után.
Kapni nem kaptam semmit
8/30 anonim válasza:
Mi csak azt tudtuk felhasználni, hogy olyan fossá tették a fiatalok helyzetét, hogy kitakarodtunk Norvégiába már 6 éve, és most sikerült már lakást is vennünk hitel nélkül...
9/30 anonim válasza:
Több is, így mindennel együtt több mint 31 milliót kaptunk, amit nem kell visszafizetni. (:
10/30 anonim válasza:
Én az ismét növekedő TB-t tudtam kihasználni, illetve júliustól a minden külföldi termékre kivetett 27%-os ÁFÁ-t fogom még. Engem ezekkel segített a Fidesz, hogy a nehezen összekuporgatott aprópénzemből még kevesebb húzza a zsebem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!