Mire enged következtetni hogy 10 millio főre elegendő oltást rendeltek Magyarországon a politikusok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 12:55
11/18 anonim válasza:
Mi van ha Orbán sunyiba befogadott egy csomó menekültet. A letelepedési kötvénnyel csalásdostul ömlöttek befelé, a kvótamigránsokat is mind egy szálig befogadtuk a nagypofa ellenére és ki tudja még mennyi szedett vetett migránst engedett be Orbán ezen kívül is. Ez pedig rengeteg plusz oltást jelent.
12/18 anonim válasza:
Én meg azt gondolom, hogy a regisztráció teljesen más célra kell, mint oltásra jelentkezés. Ha már többet rendeltek a lakosság számánál, beleértve a csecsemőket is.
13/18 anonim válasza:
Mutyi lehetőségre enged következtetni. Amit nekem vettek meg is spórolgatnák de neeem lopni kell ebből is.
Na mindegy, nekem úgy sem kell, felőlem eladhatják Ukrajnába meg ahova akarják.
14/18 anonim válasza:
Az ország népessége nincs 10 millió már. Szeretjük még ezt a "tízmilliózást", de ez már bő 10< éve nincs itt.
Hogy a jelenlegi "hivatalos" adatokban az állampolgárok vannak csak bent vagy a menekültek/vendégmunkások/tartósan itt élők azt nem tudom.
16/18 anonim válasza:
Arra hogy a Fidesznek még mindig nem megy a matek :D
17/18 anonim válasza:
Drágább lett a viszki, mint a vakcina.
18/18 anonim válasza:
Ara, hogy diktatúra' van és a Zorbán így védi a 6 almát. A biligeczi meg ki akarja írtani a zemberiséget, mer túl sokan használnak feltört vindoózt. Ebbe még a zilluminátusok is segítik őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!