Varga Jutka leköltözött már Balatonhenyére, vagy ez csak a csóró adófizetőkre vonatkozik, hogy 10 évig benne kell lakni gyerekestől, a CSOK-os ingatlanban?
Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 10:29
1/19 anonim válasza:
Meg mondta Juci, a törvény megengedi, hogy 5 év felmentést kérjél aztán majd visszafizeti ha mégsem költöznek oda (ha-ha-ha)...
2/19 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ez a szigorú dolog csak a csórókra vonatkozik, mert miniszternek a bank ad halasztást.....
2021. jan. 29. 11:03
5/19 A kérdező kommentje:
Dzsórdzs Klúni se gondolta ezt rólla azért....
2021. jan. 29. 11:55
6/19 anonim válasza:
Nem mindenkinek jut zsidóktól zabrált Szemlőhegyi úti villa ingyen.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom kinek mi jut, de nekem a Nagyszüleim összegürizett háza jutott egyébként földönfutó lennék, bár így is kirabolt 1 millával orbán, ilyen olyan illeték cimszóval...
2021. jan. 29. 12:36
8/19 anonim válasza:
Fideszesekre nem vonatkozik semmilyen törvény, ez van.
9/19 anonim válasza:
7. Akkor téged csúnyán átvertek. Az egyenesági örökösödési illetéket már eltörölték. Na és találd ki, hogy ki törölte el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!