Hogy lehet az, hogy a kozmetikus, aki 5 cm-re az arcomtól matatja a bőrömet, az nyitva tarthat? A vírus oda túl válogatós bemenni?
Figyelt kérdés
Vagy a tömegközlekedés pl. Ott nyomoroghatunk, a plázákban az emberek próbálgatják egymás után a ruhákat. Én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki még komolyan veszi ezeket az intézkedéseket. Az vagy nem lát a szemétől, vagy félkegyelmű. Most is, hirtelen február közeledtével megnőtt a fertőzöttek száma (érdekes módon), meg is hosszabbították a lezárásokat. Nyolc után meg ugye a vírus a bokorból rádront, előtte nincs kedve. Jófej vírus ez, nem? Nyáron nyaralni ment ő is, ősszel azért még megvárta a focimeccseket...Jólnevelt víruska ez, csak a kérdésem az, hogy ezt így hogy lehet még komolyan venni. Az ellentmondasos intézkedésekből azt hámozom ki, hogy nem lenne tömeges elhalálozás, ha mondjuk kinyitnának az éttermek, (a kaszinók nyitvatartásából kiindulva, vagy oda is túl jólnevelt a vírus, hogy belépjen? Még kiskorú? :-D) vagy az iskolások újra mehetnének iskolába, ahol egyébként a folyosón szintén maszk kellett, de az ebédlőben meg a tornateremben a vírus azért szerencsére megkegyelmezett mindenkinek, ugye?2021. jan. 28. 19:27
21/29 anonim válasza:
"Hogy lehet az, hogy a kozmetikus, aki 5 cm-re az arcomtól matatja a bőrömet"
Olyan durva állapotban van a fejed, hogy preparáltatni kell?
22/29 A kérdező kommentje:
22-es, igen, rátapintottál a lényegre! :-D Bár nem tudom hova tenni a hozzaszólásod.
2021. jan. 29. 00:20
23/29 anonim válasza:
Magyarországon nincsenek annyira szigorú intézkedések bevezetve.. Még...
Itt nálunk csak élelmiszerboltok lehetnek nyitva illetve gyógyszertár, a nagyobb üzletekben is csak élelmiszert lehet venni, más jellegű áruhoz le van zárva a hozzáférés.
Kijárási tilalom van egész nap, mindenhova negatív teszttel lehet menni, még a természetbe is.
És folyton ismétlődik az országos tesztelés, kötelezővé tették...
24/29 anonim válasza:
Ne menjél kozmetikushoz, mert az idő vasfogát nem lehet elrejteni! Füröggy le hipóba és nézzed a m1-et!
25/29 anonim válasza:
#25 bármit csak m1-et ne. Egyszer-kétszer belenézetem pár éve és éreztem hogy pusztulnak el az agysejtjeim.
26/29 anonim válasza:
Tegnap beugrottam Lidl-be de valami iszonyatos sokan voltak! Szerintem nem volt olyan négyzetméter, ahol nem lett volna ember. Ott biztos nem terjed a vírus. A parkolóban is csak a legtávolabbi helyek közül volt egy-két üres.
27/29 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy a szittya magyart kemény fából faragták.
A vásárlási kényszert nem győzheti le egy láthatatlan dolog.
Különben is ha nem látjuk nincs is.
28/29 anonim válasza:
"Elszállt fölöttünk az idő vasfoga!"
29/29 anonim válasza:
Ne járj kozmetikushoz és az általad veszélyesnek ítélt helyekre. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!