Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy a kozmetik...

Hogy lehet az, hogy a kozmetikus, aki 5 cm-re az arcomtól matatja a bőrömet, az nyitva tarthat? A vírus oda túl válogatós bemenni?

Figyelt kérdés
Vagy a tömegközlekedés pl. Ott nyomoroghatunk, a plázákban az emberek próbálgatják egymás után a ruhákat. Én egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki még komolyan veszi ezeket az intézkedéseket. Az vagy nem lát a szemétől, vagy félkegyelmű. Most is, hirtelen február közeledtével megnőtt a fertőzöttek száma (érdekes módon), meg is hosszabbították a lezárásokat. Nyolc után meg ugye a vírus a bokorból rádront, előtte nincs kedve. Jófej vírus ez, nem? Nyáron nyaralni ment ő is, ősszel azért még megvárta a focimeccseket...Jólnevelt víruska ez, csak a kérdésem az, hogy ezt így hogy lehet még komolyan venni. Az ellentmondasos intézkedésekből azt hámozom ki, hogy nem lenne tömeges elhalálozás, ha mondjuk kinyitnának az éttermek, (a kaszinók nyitvatartásából kiindulva, vagy oda is túl jólnevelt a vírus, hogy belépjen? Még kiskorú? :-D) vagy az iskolások újra mehetnének iskolába, ahol egyébként a folyosón szintén maszk kellett, de az ebédlőben meg a tornateremben a vírus azért szerencsére megkegyelmezett mindenkinek, ugye?

2021. jan. 28. 19:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek amúgy nem tűnik fel, hogy még csak fél kilenc van és itt ezen a felületen már fél tíznél jár a válaszok időpontja?

El van csúszva egy órával előre.

:D

2021. jan. 28. 21:33
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

11-es hülye vagy.

És ha munkám autózós?

2021. jan. 28. 21:34
 13/29 anonim ***** válasza:
2%
Ezzel mi a gondod ? Zárja be az ajtót ?
2021. jan. 28. 21:35
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Kamionos vagy tesa? Zabálj a fülkében.
2021. jan. 28. 21:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg időeltolódás.
2021. jan. 28. 21:36
 16/29 anonim ***** válasza:
43%
Ááá kérdező, hagyd a rettegőket, túlságosan alaposan átmosták már az agyukat. Ez a kérdés túl magas színvonalú ahhoz hogy megértsék.....
2021. jan. 28. 21:40
 17/29 anonim ***** válasza:
88%

A múltkor megjegyeztem, hogy a vállalati ebédlőkben szintén nem fertőz a vírus. Például Audi több mint 10 ezer ember.

Na erre az a válasz, hogy a céges kantinban gyorsan eszed meg az ebédet az étteremben pedig lassan.

A vírus ismét megmutatta az intelligenciáját. Ha sok ember egymás után több turnusban gyorsan eszik az kevésbé fertőző mint ha az éttermben kevesebb ember hosszabb ideig eszik.

Látod ezért kell víruskutatónak menni, mert az átlagember ezt a büdös életben nem fogja megérteni.

2021. jan. 28. 21:56
 18/29 A kérdező kommentje:
Ahanyat tesztelnek, annnyi fertőzött van. Ha nem akarnak sokat, keveset tesztelnek, ha sokat akarnak egy embert letesztelnek 3×. Ha focimeccs van, nincs veszély, ha nyár van nincs veszély. Ha a villamoson nyomorgok nincs veszély, ha kaszinózok nincs veszély. A kozmetikus lehelhet az arcomba, nincs veszély. Ha felpróbálom az előttem 20× felpróbált melltartót az agyonzsúfolt plázában, nem veszély. A bevásárlokozpontban a 10× végigtapogatott termék nem veszélyes. Hó vége felé mindig megnövő fertőzésszám, nem gyanús. Ha bobozok veszélyben vagyok, ha kültéren kávézom, veszélyben vagyok, ha este 8 utan vagyok kint, veszélyben vagyok, 11 emberrel együtt veszélyben vagyok, rongy nélkül a szám előtt veszélyben vagyok. Logikus ez! Teljesen érthető! Nem hiába ment tönkre annyi vállalkozás, annyi család! Nem hiába lelkibeteg annyi ember! Hisz legalább nem kapták el a vírust, hogy 5öt köhögjenek, és biztos intézkedésekkel vigyáz rájuk egy hozzáértő szervezet, akik szava alapján csupán 3% ember halt meg alapbetegség nélkül ebben az embertelen kórban! Húdedurva, mikor influenza volt, miért nem számoltak be a napi elhalálozottak számáról?
2021. jan. 28. 21:09
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Logikát nem kell ekresni ebben a mi lehet nyitva és mi nem kérdésben.
2021. jan. 28. 21:57
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
xD
2021. jan. 28. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!