Kedves ellenzéki szavazók. Ha az Ellenzék győz 2022-ben, akkor beengedik a migránsokat?
Azért kérdezem, mert én támogatom a migránsok beengedését.
Meggyőződésem, hogy összességében jó hatással lennének a magyar gazdaságra és kultúrára. Az iszlámmal sincs szerintem semmi baj, legfeljebb majd mi is áttérhetünk, ha nagyon akarják.
Egyértelműen látható a nyugati államok esetében is, hogy jó politikát folytattak ezügyben.
Még nem döntöttem el, hogy kire-mire szavazok 2022-ben, de nálam ez a migránskérdés a fő szempont, viszont sajnos nem nagyon látom az ellenzéki politikusokat, hogy erről mi a véleményük vagy szándékuk ezzel a kérdéssel.
Kedves Kérdező!
Őszintén,nem unod még ezeket az ostoba játékaidat?
Nem csupán te,hanem más is aki naponta ilyen ökörségeket ír ki,mit érez? Rettenetesen kíváncsi vagyok!
Minden áldott napra jut egy ilyen ökörség.
A válaszaid olyan átlátszóak... Az első pár mondatból leeshet akárkinek hogy te nem azt gondolod amit leírsz. Lehet hogy tévedek,de:
I. Biztos vagyok benne hogy nem szimpatizálsz a DK-val
II. Biztos vagyok benne hogy nem támogatod a migránsokat
III. Biztos vagyok benne hogy nem sajnálod a menekülteket
IV. Biztos vagyok benne hogy ez csak egy hergelő kérdés
Szóóóval,kérlek szépen keress magadnak valami más elfoglaltságot!
Ez senkinek nem jó ,hogy te kiírsz valami ostobaságot, válaszolnak rá,majd te szenvedéllyel "álláspontodat" véded.
Ha viszont mindenképpen megtartanád ezt a hobbidat ,akkor tanulj meg kicsit jobban hazudni írásban!
(van egy olyan érzésem hogy ugyanaz a személy vagy,aki nem régen feltette az a kérdést ahol a bátyja barátnőjére panaszkodott)
Nem tettem fel hasonló kérdést. Amire gondolsz, azt biztosan mások tették fel.
Amúgy meg sokan csak azért félnek a migránsoktól, mert nem értik őket.
Vannak köztük agresszívebbek, de csak azért olyanok, mert nem kaptak megfelelő befogadást.
Én azt mondom, be kell őket engedni, alkalmazkodni kell hozzájuk, és akkor nem fognak radikalizálódni.
Nekünk európaiaknak meg jó lenne már végre letenni ezeket a 100ezer éve berögzült sztereotípiákat, hogy csak férfi és nő létezhet.
Az embernek legyen joga megválasztani a saját nemét, mert ebben van a jövő. Ettől leszünk igazi európaiak!
Egyedül az a bajom, hogy nem tudom, hogy az Ellenzék ezt akarná-e.
Jó lenne tudni valamit a bevándorlókkal kapcsolatos programjukból.
“ Nekünk európaiaknak meg jó lenne már végre letenni ezeket a 100ezer éve berögzült sztereotípiákat, hogy csak férfi és nő létezhet.
Az embernek legyen joga megválasztani a saját nemét, mert ebben van a jövő. Ettől leszünk igazi európaiak!”
Kedvesem, erről itt ne haragudj de hol volt szó ?
Lehet hogy csak én nem láttam,akkor elnézést kérek!
Elfordulhat hogy másnak válaszoltál,de most úgy döntöttem magamra veszem !
De én soha nem tettem semmiféle homofób kijelentést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!