Kedves ellenzéki szavazók. Ha az Ellenzék győz 2022-ben, akkor beengedik a migránsokat?
Azért kérdezem, mert én támogatom a migránsok beengedését.
Meggyőződésem, hogy összességében jó hatással lennének a magyar gazdaságra és kultúrára. Az iszlámmal sincs szerintem semmi baj, legfeljebb majd mi is áttérhetünk, ha nagyon akarják.
Egyértelműen látható a nyugati államok esetében is, hogy jó politikát folytattak ezügyben.
Még nem döntöttem el, hogy kire-mire szavazok 2022-ben, de nálam ez a migránskérdés a fő szempont, viszont sajnos nem nagyon látom az ellenzéki politikusokat, hogy erről mi a véleményük vagy szándékuk ezzel a kérdéssel.
Én nem csak erről nem látom a véleményüket,hanem semmiről.
A fikázást,rágalmazást,hazudozást meg nem lehet értékelni.
Ez nagyjából el is dönti a kérdést az x rajzolásánál.
Elgondolkoztam rajta.
De még sem.
Hogyne, személyesen maga a nagy gonosz Soros fogja terelgetni őket, mint a pásztor a nyáját...
Mert Kérdező, akinek már tele a hócipője a Fityisszel meg a csúti törpével, az mind migránssimogató álcivil.
Istenem, gyere le, nézd meg ezt a szerencsétlent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!