Kedves ellenzéki szavazók. Ha az Ellenzék győz 2022-ben, akkor beengedik a migránsokat?
Azért kérdezem, mert én támogatom a migránsok beengedését.
Meggyőződésem, hogy összességében jó hatással lennének a magyar gazdaságra és kultúrára. Az iszlámmal sincs szerintem semmi baj, legfeljebb majd mi is áttérhetünk, ha nagyon akarják.
Egyértelműen látható a nyugati államok esetében is, hogy jó politikát folytattak ezügyben.
Még nem döntöttem el, hogy kire-mire szavazok 2022-ben, de nálam ez a migránskérdés a fő szempont, viszont sajnos nem nagyon látom az ellenzéki politikusokat, hogy erről mi a véleményük vagy szándékuk ezzel a kérdéssel.
De korrekt.
Pirosat nyomok,és feljebb megy a százalék!
Akkor kire kell majd szavazni?
Az Ellenzék se engedné be akkor az összes menekültet? :(
A dk felé hajlok nagyon, mert ők igazi, Európai bérket és segélyt ígérnek, azzal el lehetne majd tartani a bevándorlókat.
De ha ők se engedik be az összeset, akkor tanácstalan vagyok. :(
Miből fizetnék a segélyeket? Ja, a dolgozók megemelt adójából.
Onnantól fogok feketén dolgozni, f4szom fog adózni!
Etesse a menekülteket, aki idehívta őket!
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha emiatt lesz egy kis adóemelés.
El kellene őket tartani, és alkalmazkodni hozzájuk,nehogy radikalizálódjanak.
Ha feketén dolgoznál, azzal nem segítenél rajtuk.
#17 Én rohadtul nem is akarok rajtuk "segíteni". Esetleg dolgozzon ott, ahonnan jött! De ezek ott sem csináltak semmit, ott is segíjbű éltek.
En biztosan nem fizetek erre egy fityinget sem. A saját családomat vagyok köteles eltartani, vadidegen, erőszakos, lusta vérszívókat nem fogok.
Te meg csak ne jótékonykodj az én fizetésemből! Majd ha te is fizetésből élsz majd, nem anyucika fizeti a tejbepapidat, akkor azt teszel a fizetéseddel, amit csak akarsz. Addig viszont más munkájának az eredményét ne ajálgasd fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!