Gondoltátok volna?
Figyelt kérdés
"Magyarország, Bulgária és Románia lett a három legkorruptabb ország az Európai Unióban"
2021. jan. 28. 17:05
11/19 anonim válasza:
1-2 év és megszűnik nálunk a korrupció. Minden a fidesz és holdudvaráé lesz. Akkor már egymás között baráti szívességek lesznek.
12/19 anonim válasza:
#10 Másik regisztrációról válaszolsz, elfelejtetted hogy melyikről írtad ki a kérdést?
Ritka nagy égés!
13/19 qkker1 válasza:
Nem idióta, én nem a kérdező vagyok, csak felhomályosítottalak!
14/19 anonim válasza:
#13 Az idióta te vagy mert védeni próbálod a védhetetlent.
Ha a kérdező elolvasta volna a cikket amit belinkelt és észrevette volna hogy abban semmi nincsen ellenben átlép a hivatkozott írásra, akkor bizony nem azt linkeli be amin nincs semmi - hanem azt amiben van, vagyis a hvg cikkét.
de nem tette, mert nem olvasta el.
De te vagy a nagyobb marha mert még véded is.
16/19 anonim válasza:
Ezek közül csak magyarország korrupt.
17/19 A kérdező kommentje:
9-es!
Tegyük fel a cikk nem a emeli ki Orbánék korruptságát, de azért te hallottál róla, vagy nem?
2021. jan. 29. 13:49
18/19 anonim válasza:
#17 TE hivatkoztál ARRA a cikkre és abban nincsen semmi. Vagyis NEKED fogalmad sincsen a valóságról, még azt sem nézted meg mi van benne abban a cikkben amit te magad tettél a kérdésedhez. Most komolyan olyannal kezdesz jönni hogy valaki hallott-e valamit?
19/19 A kérdező kommentje:
12-es!
Nekem csak egy regisztrációm van, úgyhogy baromira melléfogtál.
Máskor jobban figyelj!
2021. jan. 29. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!