Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gondoltátok volna, hogy az...

Gondoltátok volna, hogy az MSZP-nek egészen jó ötletei is vannak?

Figyelt kérdés
Kunbéla Ágnes volt a tévében, azt mondta, a rádiók 80 százalékban élő magyar zenészek dalait játsszák, hogy a jogdíjak repüljenek nekik ezekben a nehéz időkben. Más tűrhető ötleteik is vannak. Mi történt ezekkel?
2020. márc. 19. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez nagyon jó ötlet. De tényleg.
2020. márc. 19. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

de sajnálom szegény zenészeket

melósokra ki gondol?

2020. márc. 19. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Akkor Máté Péter özvegye dögöljön éhen? :D

Szerintem ez mondjuk a Petőfinél mehetne de kereskedelmi rádióknak nem az a dolga, hogy eltartson olyanokat akik a "piacról" képtelenek megélni. (Petőfinél is kétséges, hogy mennyire a hallgatok igényeinek a kiszolgálása a dolguk vagy épp az ízlésük feljavítása (anno amikor "alter" zenéket nyomtak akkor még lehetett arról beszélni, hogy kulturális missziót tolnak de ez ma már nem áll))

Vagy akkor nekem is van ilyen jó ötletem, hogy a különböző áruházak(Penny, Lidl, Aldi, Tesco ...) 80%-ban csak magyar termékeket árusíthassanak, mert pl. mezőgazdászból, élelmiszeriparban dolgozóból valószínűleg több van mint zenészből.

2020. márc. 19. 21:22
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Kunhalminak még soha semmi jó ötlete nem volt.
2020. márc. 19. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Ámulok ezen a zsenialitáson. Komolyan hogy nem tudták kezelni a 2008as gazdasági válságot ezek a zsenik...érthetlen. Igazad van elvtárs!
2020. márc. 19. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Kunhalmi az egyik legegyügyűbb politikus, a pártja meg a végét járja. Ennél többre nem futja tőlük!
2020. márc. 19. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

3: "Vagy akkor nekem is van ilyen jó ötletem, hogy a különböző áruházak(Penny, Lidl, Aldi, Tesco ...) 80%-ban csak magyar termékeket árusíthassanak, mert pl. mezőgazdászból, élelmiszeriparban dolgozóból valószínűleg több van mint zenészből."

Úgy tudom, van valami hasonló. Nem 80%, hanem kisebb arány, de létezik (vagy legalábbis létezett pár éve).

2020. márc. 19. 22:03
 8/10 anonim ***** válasza:
72%
Ági szerintem úgy bepiókázik, hogy alig tudja bevakolni magát reggelente. Kb olyan szanyi szintű az a mennyiség amit az a kis asszony meg bír inni.....
2020. márc. 20. 01:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Faltörőkos Ágota?
2020. márc. 20. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Átmegyünk a hídon Ágota
2020. márc. 21. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!