Gondoltátok volna, hogy az MSZP-nek egészen jó ötletei is vannak?
de sajnálom szegény zenészeket
melósokra ki gondol?
Akkor Máté Péter özvegye dögöljön éhen? :D
Szerintem ez mondjuk a Petőfinél mehetne de kereskedelmi rádióknak nem az a dolga, hogy eltartson olyanokat akik a "piacról" képtelenek megélni. (Petőfinél is kétséges, hogy mennyire a hallgatok igényeinek a kiszolgálása a dolguk vagy épp az ízlésük feljavítása (anno amikor "alter" zenéket nyomtak akkor még lehetett arról beszélni, hogy kulturális missziót tolnak de ez ma már nem áll))
Vagy akkor nekem is van ilyen jó ötletem, hogy a különböző áruházak(Penny, Lidl, Aldi, Tesco ...) 80%-ban csak magyar termékeket árusíthassanak, mert pl. mezőgazdászból, élelmiszeriparban dolgozóból valószínűleg több van mint zenészből.
3: "Vagy akkor nekem is van ilyen jó ötletem, hogy a különböző áruházak(Penny, Lidl, Aldi, Tesco ...) 80%-ban csak magyar termékeket árusíthassanak, mert pl. mezőgazdászból, élelmiszeriparban dolgozóból valószínűleg több van mint zenészből."
Úgy tudom, van valami hasonló. Nem 80%, hanem kisebb arány, de létezik (vagy legalábbis létezett pár éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!