Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha vannak vírusrettegők,...

Ha vannak vírusrettegők, akkor miért nincsenek vakcinarettegők is?

Figyelt kérdés
Csak azt lehet hallani, meg olvasni, hogy "vakcinarettegők így, vakcinarettegők úgy", míg az oltást megtagadók olyanokat állítanak, hogy oltóanyag mindenkivel végezni fog, meg hasonlók. Akkor ők a vakcinarettegők.
2021. jan. 27. 18:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%

10

Könnyű szetterjeszteni járványokat aztán duborogtetni a melluket hogy csináltak rá oltást.Egyebkent én nem kértem oltást.Ha elhullottam volna akkor elhullottam volna.Regen se volt oltás.Termeszetes szelekció

2021. jan. 27. 19:44
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
Rendben! Akkor majd a gyerekedet ne oltasd be, hulljon a férgese.
2021. jan. 27. 19:48
 13/22 anonim ***** válasza:
37%

12

Nem lesz gyerekem,ne aggódj

2021. jan. 27. 19:50
 14/22 anonim ***** válasza:
35%

Nem aggódom, csak mondtam. Mondhattam volna azt is, hogy innentől bármi bajod van ne szedj semmilyen gyógyszert illetve a rokonaid sem. Ne vegyél be fájdalomcsillapítot, hasfogót, ne járj orvoshoz akkor sem ha épp lerohad a lábad.

Könnyű ilyet mondani, hogy majd az evolúció megteszi a dolgát addig ameddig nem rajtad dolgozik. Akkor aztán az ember kézzel lábbal kapaszkodik a lehetőségekbe.

2021. jan. 27. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
30%

14

En bennem azért sincs félelem mert már átmentem a poklok poklan.Orvoshoz már régóta nem járok

Viszont gyógyszert szoktam szedni de azok csak a tünetekre jók,az okot nem gyógyítják.Raadadul miattuk szándékosan mellékhatások lesznek

2021. jan. 27. 20:01
 16/22 anonim ***** válasza:
44%

Ja értem... ha szrul vagy akkor azért beveszed a gyógyszert. Akkor ne győzzön az evolúció, csak akkor amikor akarod.

Megjártad a poklok poklát! persze-persze!

2021. jan. 27. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:
30%
16! Igen jó ez az "harcos", aki küzd a gyógyszerlobbi ellen, de ha szarban van rohan az orvoshoz.
2021. jan. 27. 20:35
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Virusrettegö szó si csak itt divat.
2021. jan. 27. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Hát nevezd őket így, aztán durcizzanak. Én is durci vagyok, amiatt, ahogy ők viselkednek, de lesza-rják, akkor mit érdekel?
2021. jan. 27. 20:54
 20/22 anonim ***** válasza:
90%
Mert a vakcinákról szinte semmit nem tudunk, így azoktól van miért tartani.
2021. jan. 27. 21:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!