A ‘The Guardian’ szerint Jakab Péter zsidó származású?
20
Szerintem mindenki hadd döntse el maga, hogy mi gondolkoztatja el, és ne az, aki rá akarja erőszakolni másokra a véleményét. Mint pl.az, aki a saját érdeke szerint ÍTÉL ezt-azt "rasszistának vagy antiszemitának", aztán rögtönítélő bíróságként egyből VÉGREHAJTÓ -hóhér- is lenne, hogy TÖRÖLJÜK.
Komolyan, neked valami lelki problémád van, szerintem jól tennéd, ha szakemberhez fordulnál. És el a nettől.
#22 értem én, hogy frusztrált vagy, és szakemberre van szükséged, de pls. a saját problémáidat ne vetítsd ki másokra, főleg olyanra ne, aki alapvető emberi értékek mellett kiáll.
"aki a saját érdeke szerint ÍTÉL ezt-azt "rasszistának vagy antiszemitának", aztán rögtönítélő bíróságként egyből VÉGREHAJTÓ -hóhér- is lenne, hogy TÖRÖLJÜK"
Te meglehetősen el vagy tévedve. Ez nem saját érdek szerint ítélés. Ha valaki olyan hangnemet üt meg, mint a -szerencsére már törölt - válasz írója, és alomról beszél egy ember esetében, csak mert zsidó származású, azt nem saját érdek szerint, hanem MINDEN esetben határozottan el kell ítélni. Itt nincs mellébeszéd, hogy de hát....... Ez nem a véleményed elhallgattatása, ez nem szólásszabadság sértése. Amennyiben szerinted rendben van az, hogy akár csak minimálisan is a származása végett teszünk lealacsonyító utalásokat a történelem legtöbb szenvedésein átesett csoportra, úgy veled súlyos bajok vannak, és nem másra kell vetíteni a saját fruszrációd.
Hát innentől, hogy " a történelem legtöbb szenvedésein átesett csoportra", már nincs lejjebb, vagy ha jobban tetszik, ezt már nem lehet überelni.
Súlyos bűntudatkeltési mániában szenvedsz, megtarthatod magadnak. Vagy ide rendeltek propagandaszöveget nyomni? Mindegy is.
Nagy istencsapása lehet zsidónak születni, de nem kéne a többieken elverni a port érte.
Jó, még mindig ekkora sötét nyomorult vagy, hogy nem érted. A saját nyomoros és frusztrációd a továbbiakban ne rajtam verd le pls!
Olvass inkább pszichológiai könyveket a témában, sokat segítene a torz jellemed alakulásában.
Egyik legjobb és bestseller a témában Edith Eva Eger- A döntés című könyve. A magyar zsidó származású Auschwitz túlélő leírja hogy sikerült évtizedek alatt feldolgoznia azt a traumát, amit átélt, majd egy teljesen új életet kezdett USA-ban. Pszichológus lett, és másokok segít, egyetemen tanít. Gyűlölködés és frusztráltság helyett járj nyitott szemmel. A kérdést törlöm a listából, a továbbiakban nem szeretnék a szintedre alacsonyodni. Remélem sikerül a problémáidat kezelni.
Hála Isten a 06.30-as szerencsétlen már nem jön vissza, így ajánlhatom a többieknek a Zsidó-kérdés magyar szemmel -A "főállású zsidók patológiás ná(r)cizmusáról c. könyvet.
Amelyben javarészt maguk a tisztességes zsidók régen megjelent művei idéztetnek.
29
A regisztrációm azért megtarthatom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!