Tölgyessy Péter zsidó származású?
Ezt nálatok találtam. Ezek szerint az?
Képviselőket nem tudom,viszont fontosabb zsidó vezetőit,tagjait igen,csak az ismertebbeket mondom:
-Horn Gábor
-Fodor Gábor
-Eörsi István
-Eörsi Mátyás
-Hankó Faragó Miklós
-Pető Iván
-Tölgyessy Péter
-Hack Péter
-Magyar Bálint(bár felmenői közt van Szemere Bertalan egyik leszármazottja,anyai ágon zsidó)
-Demszky Gábor(bár nem képviselő hanem főpolgármester,de félzsidó)
-Haraszti Miklós
-John Emese
-Kóka János
-Molnár Lajos
-Rajk László
-Szent Iványi István
-Ungár Klára(zsidóságát és leszbikusságát nyíltan felvállalja és büszke rá)
-Világosi Gábor
-Váráshelyi Miklós
Egyelőre ennyit tudtam felsorolni...de biztos van még több......
Tyűűűű és most akkor mi van?
Vona Gábor is zsidó. Uppsz, elszóltam magam.
Elnézés
De lehet itt zsidókról beszélni antiszemitázás nélkül.
Van köztetek igazi zsidó vagy csak a szátok jár.
Vagy csak zsidók vannak itt?
Az " Ezt nálatok találtam " tulajdonképpen kit takar ?
A kérdésedre a válasz: nem teljesen mindegy ? Akiket felsoroltál magyarok és kész. Lehet, hogy bizonyos dolgokról másként gondolkodnak, másként élnek, de attól még magyar emberek.
Én egyszerüen nem etem mi a fenenek ez a zsidózas,kit erdekel,hogy zsidó,svab,szerb,roman,göröd stb,akik itt elnek Magyarorszagon.DE,ha mar ennyire izgat,akkor nezd meg a törtenelemben,hogy kik csinalták a Manhatten tervet,ennek eredmenyeképpen vege lett a haborúnak.Szinte mind zsidó volt,matematikusok,fizikusok,a vilag akkri,legokosabb emberei,Gondolom Te egyikhez sem tartozól!
En az ő könyveikből is tanultam,nem keveset-nem vagyok zsidó-ezert is tisztelem őket.Az intelligenciajuk messze magasabb az atlagnal,tudnak minden területen,talan ezert utalod őket?!
Nem mondtam, hogy utálom őket. Csak ha fene jó dolguk úgy kívánja akkor azt tesznek tönkre amit akarnak. Soros György már csak azt országot választja ki éppen, hogy pont melyiket akarja tönkretenni.
És szerintem könyékig benne voltak a két világháború között is a gazdasági gazemberségben. Ahogy most is, nézd meg Sukorót, nézd meg ezt: [link]
Miért vannak mindig az ország ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!