Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ‘The Guardian’ szerint...

A ‘The Guardian’ szerint Jakab Péter zsidó származású?

Figyelt kérdés

Mennyire hiteles ez a cikk?

[link]

2021. jan. 27. 18:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
"Nyíltan felvállalta zsidó származását. Dédapja Auschwitzban halt meg. Nagyanyja 1925-ben kikeresztelkedett és 11 gyermeket nevelt fel Mezőtúron.[1][2][3][4] Jakab 1998-ban érettségizett a Diósgyőri Gimnázium biológia tagozatán. 2004-ben szerzett történelem szakos középiskolai tanári diplomát a Miskolci Egyetemen. 2004–2007 között történelmet tanított a Budai Középiskolában. 2008–2009-ben nevelőtanár a miskolci Eötvös József Szakközépiskola, Szakképző és Kollégiumban. 2009–2010-ben történelmet tanított a miskolci Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Szakközép- és Szakiskolában. Nős, három gyermek édesapja. "
2021. jan. 27. 20:51
 12/31 anonim ***** válasza:
80%
"A nyílt jákobozás, meg a származás alapján történő minősítés MINDEN ESETBEN BÜNTETENDŐ"-, érdekes hogy pl azt le lehet írni (itt a gyakorin is) hogy cigány meg néger.napi szinten meg is teszik sokan.de a jákobozást meg zsidózást már büntetnéd.ez pozitív diszkrimináció a zsidóság irányába.
2021. jan. 28. 07:20
 13/31 anonim ***** válasza:
72%
16: Ha szerinted viccoldal, akkor miért veszed komolyan?
2021. jan. 28. 10:11
 14/31 anonim ***** válasza:
0%

"érdekes hogy pl azt le lehet írni (itt a gyakorin is) hogy cigány meg néger.napi szinten meg is teszik sokan.de a jákobozást meg zsidózást már büntetnéd.ez pozitív diszkrimináció a zsidóság irányába."

Látom itt tényleg nagyon sok aluliskolázott birka van, legalábbis a válaszaitok és az idétlen szövegértelmezésetek erre utal.

A cigányozás és négerezés az esetek döntő többségében elkövetett bűncselekményekkel összefüggésben kerül említésre. Ha egy cigány rabol, vagy öl, akkor valahol van jogosultsága annak, hogy meg lehessen említeni, hogy az elkövető milyen származású, pusztán statiaztikai célból. Persze ezzel is lehet vitatkozni.

Jelen esetben viszont Jakab vonatkozásában semmi ilyesmiről szó nincs. Az az igénytelen szerencsétlen IQ fighter, aki ezt ideokádta, pusztán Jakab létezése nyomán zsidózott, semmi bűncselekményt, semminolyan cselekedetet nem követett el, ami okán bármi joga lenne ahhoz ennek a billentyűharcosnak, hogy megkérdőjelezze "milyen alomból való".

Aki ebben nem lát antiszemitizmust, az egy igazi buta gyökér.

"Amúgy ha te jobboldali vagy, én katolikus pap"

Nem, te egy szimpla barom vagy. Egyébként gyakran elgondolkozok mostanában, hogy miért nincs jobboldali értelmisèg. Miért van, hogy a legtöbb tanár, kutató, professzor stb az inkább baloldalra húz.

Alapvetően én a munkaalapú társadalomban hiszek, hogy a munka viszi előrébb az embert, ami jobboldali ideológia, viszont valahol szégyellem, hogy ilyen birkákkal vannak többnyire ezen az oldalon, akik értelmezni, gondolkodni sem tudnak.

2021. jan. 28. 11:52
 15/31 anonim ***** válasza:
26%
21-es sajnos bizonyítja, hogy a származás, a kultúra igenis sokszor összeköthető a viselkedéssel. A zsidóság nagyon sokáig külön fejlődött, nagyon jellegzetes tulajdonságokkal. Pl. sokkal erősebb az érdekérvényesítő erejük. Ezért szerezhette meg a Jobbik fölötti hatalmat ellentmondást nem tűrve annak egykori miskolci kis jelöltje, majd a párt szóvivője. Ezért verhet át (és végső soron veheti el az életét) sokaknak a beteges hazudozó, szélhámos doktor Görény. Szegedi Chanád is jól beépült ide annak idején (meg is szedte magát), aztán mikor lebukott, már az üldözött kisebbségit játszotta. Ha csak a románokra gondolunk, majdnem mindegyik egyetért Trianonnal és magyarellenes, tehát igenis hasonló. Jakab egyébként mindössze részben az, és még így is rendkívül jól érvényesül.
2021. jan. 28. 12:19
 16/31 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem, tessék törölni a SÉRTEGETÉSEKET tartalmazó válaszokat! Ha már törölni kell valamit.

A birkák okos állatok, csak az nézi le őket, aki nem ismeri a tulajdonságaikat.

Továbbá tessék törölni az összes olyan választ, amelyben a válaszadó SÉRTEGETI a többi válaszadót, hogy pl. "értelmezni, gondolkodni sem tudnak".

Akinek nem tetszik az itteni színvonal, menjen máshova.

A szabad szólás joga MINDENKIÉ!

2021. jan. 28. 15:07
 17/31 anonim ***** válasza:
Mellesleg akkor is antiszemita az a válasz, mert az ember eleve nem "alomból való", tehát már alsóbbrendűnek minősít valakit. Bármelyik birka jöhet bármivel ez szín tiszta alsóbbrendűvé nyílvánítás a részéről. Csak gondolom ezt a szennyoldalt sem értelmiségiek vezetik, itt csak azokat tiltják, akik meg merik említeni, hogy egy f.s az egész szabályzat a pontrendszerükkel és a %-okkal együtt. Sok kérdésnél látom, hogy pont a hasznos válaszok 0%-osak, mert pár gyökér lepontozza mert h.lye hozzá, ledig amit leírt az igaz, és tényleg úgy van. Egyszer egy oktatási kérdésnél leírtam h hogy kell felvin ezt meg azt csinálni, erre vmelyik szellemi fogyatékos lepontozott, pesig úgy volt, ahogy írtam.
2021. jan. 28. 18:28
 18/31 anonim ***** válasza:
Na, végre törlődött az a sértő válasz. Ezek szerint csak érdemes volt kritizálni néhány embert, és az adminokat. Az, hogy én birkának neveztem valakit, közel sem olyan durva, mint amit az a válaszoló tett, és ezt sajnos sokan nem képesek felismerni. Békességet, és kevesebb gyűlölködést! Szeressétek egymást!
2021. jan. 28. 18:41
 19/31 anonim ***** válasza:
58%

19

Szépirodalmat kéne olvasnod szerintem.

Ha neked ez az oldal szenny, okosabb másik után nézni, nem?

Engem egyedül a törlések zavarnak, mert amiatt lehet, hogy elvesztünk értékes, elgondolkodtató válaszokat.

Ha annyira zavar a "lepontozás", írd meg annál a kérdésnél, hogy igazat írtál. Állj ki magadért.

2021. jan. 28. 18:46
 20/31 anonim ***** válasza:

"Engem egyedül a törlések zavarnak, mert amiatt lehet, hogy elvesztünk értékes, elgondolkodtató válaszokat."

Igen, pl. az én válaszaimat. Azok mind elgondolkodtatóak, és sok hosszas tanulmányozás áll mögöttük.

"Ha annyira zavar a "lepontozás", írd meg annál a kérdésnél, hogy igazat írtál. Állj ki magadért"

Ezt meg is szoktam tenni rendszerint. Azokat is le szokta pontozni a hozzá nem értők társasága. Volt, hogy poénból azt írtam, hogy most minden nyomorult, frusztrált szerencsétlenség pontozzon le, az is 0% lett. Ennyit a tömegek intelligenciájáról.

Természetesen a rasszista és antiszemita kommentek törlésének mindig örülök, azok nem képeznek értéket. Ha ezt leszámítva durvulnak emberel vita közben, az már más, az előfordul

2021. jan. 28. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!