Az ilyen ember a jobbikot szereti vagy miért oszt meg mindig jobbikos cikket?
Egyik barátom nem szereti, ha politikáról beszélünk, mégis minden héten két-háromszor is oszt meg facebookon cikkeket a jobbikról, fideszről szinte sosem.
Mivel nem szereti, ha politikáról beszélünk, nem fogom megkérdezni tőle, hanem itt kérdezem.
Aki a jobbikról gyakran oszt meg cikket facebookon, az azért oszthatja meg, mert szereti vagy nem szereti a jobbikot?
Én nem tudom, sosem osztok meg semmit.
Miket oszt meg?
Ha azt, hogy Jakab náci zsidó akkor nem szereti őket, ha a szokásos kis infógrafikájukat ahol Mészárost/Orbánt szidják akkor meg valószínűleg szereti őket.
"Aki a jobbikról gyakran oszt meg cikket facebookon, az azért oszthatja meg, mert szereti vagy nem szereti a jobbikot?"
Na vajon mi lehet a válasz? Szerintem azért mert szereti. Miért szennyezné valaki a Facebookját avval amit nem szeret? Mi ebben a bonyolult?? Vagy ennyire távol áll a gondolkodás fogalma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!