Olyan ember van, aki 2011 -ben Jobbikos volt és most is az?
Sosem gondoltam úgy magamra, hogy "jobbikos vagyok", de a Jobbikra szavaztam minden választáson, mióta parlamenti párt.
Hogy most jobbikos-e valaki az furcsa kérdés, mivel közös ellenzéki lista lesz. Azt fel tudom fogni, hogy ha az ellenzék nem működik együtt, akkor a Fidesz örökre 2/3-dal nyer, így az együttműködés gondolatával sikerült megbarátkoznom. Viszont hogy egy teljesen egyesült ellenzékre szavaznék-e, ahhoz előbb látnom kell a konkrétumokat (miniszterelnök-jelölt, program, lista felállása). B terv nálam a Kétfarkú Kutyapártra való szavazás.
Biztosan van, de a mai Jobbik többsége szerintem a 2014-16 között kiábrándult Fideszes. (igen akkor még létezett ilyen)
Ugyanakkor sokan mentek onnan is a Fideszhez illetve a mi hazánkhoz, ritkábban Momentumhoz.
5!
Nincs közös ellenzéki lista. Közös ballib ellenzéki lista van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!