Miért hallgat a baloldali média Hiesz György ellenzéki politikus soron kívüli jogtalan felvett oltásáról?
444,telex,index,24.hu,hvg, stb stb
Egyetlen szót nem ejtenek róla , bezzeg a nevére rákeresve azzal egyből írták a cikkeket még tavaly novemberben, hogy "még a közvilágításra se lesz pénz a csúnya Orbán miatt"
És akkor a jobboldalon van propaganda meg szubjektív tényközlés..
Fogtam az első hírportált amit írtál és a kérdésed kiírása előtt másfél órával volt is róla egy cikk.
Szóval fogjuk rövidre, mert ezer másik hasonló kérdésen már felkaptam a vizet: Húzz a p*csába a provokálásoddal!
Igen kérdező!
Menj és nyald ki az Orbán barnafenekét
Igen , igen a 444 most kifelejtette a címből, hogy ELLENZÉKI polgármester, és egyből mosdatják már a címben a bocsánatkéréssel.
Ha kormánypárti lett volna akkor az alábbi cím lenne a 444-en
A Fideszes politikus jogtalanul vette fel az oltást, azonnali menesztését javasolja az Ellenzéki Összefogás
"Bocsánatot nem érdemel, ki tudja még hány Fideszes olthatta be magát ugyanígy"
A jobboldali média beszámolt a Szájer botrányról, még a hírtv-ben is annyit ment, hogy már untam
"Ha kormánypárti lett volna"
Nincs szükség rá, hogy kormánypárti legyen, mert nemcsak hogy beszámolt róla a 444, hanem eleve azzal kezdték, hogy a Pestisrácoknak tulajdonították a hírt és még egy hivatkozást is tettek hozzá, hogy aki akarja, olvassa el az eredeti cikket a kormánypropaganda oldalán. Minden adott volt, hogy teljeskörűen tájékozódjon az olvasó.
Szóval mégegyszer: Húzz a p*csába a provokálásoddal!
7!
Kiváncsi lennék, hogy hányan kattintanak át. A 444 olvasók úgy félnek a tényektől, mint ördög a szenteltvíztől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!