A baloldalra miért nem lehet számítani a vírus elleni védekezésben, miért viselkednek ilyen felelőtlenül?
Orbán Viktor egyenesen kimondta, hogy a járványkezelés sikerességét a halálozásokban kell mérni. Majd amikor naponta százak kezdtek el meghalni, kijelentették, hogy ez a lakosság felelőssége, hogy nem elég szófogadóak, a járványkezelés teljesen rendben van, a kormánynak nincs felelőssége.
Most pedig azt próbáljátok eladni, hogy az ellenzék felelőssége?
Egyáltalán hogy fér meg a fejetekben az, hogy 1 héttel ezelőtt még arról cikkeztek, hogy "az ellenzék kötelezővé tenné az oltást", most meg arról szajkóztok, hogy oltásellenes kampányt folytatnak?
És milyen oltási terv? Hol van oltási terv? Valaki betudná linkelni? Létezik egyáltalán ilyen?
Sikeresen szétb*sszátok az országot és most se tudtok mást csinálni, csak ellenségképekre mutogatni. Gratulálok.
"A baloldalra miért nem lehet számítani"
Valamiről lemaradtam? A baloldal mióta van kormányon?
Ha meg nincsenek ott, akkor mi a faxért számítanál rájuk, Bélám?
Pl. az ellenzék felelőssége abban van, hogy mondjuk fals infókkal ne hergeljék a közvéleményt.
Másik dolog, hogy ez a vírus és a vakcina is politikamentes. Akkor miért csinálnak belőle tiszta politikát?
De ez a cikk is erről szól (biztos ez is szennycikk):
"A hivatalos oldalon itt az oltási terv, de biztos nem kell ezt elhinni..."
Akkor lennél szíves azt linkelni, nem pedig egy hírt róla?
Egy prioritási listát én is láttam azzal a gúnynévvel, hogy "oltási terv", de az csak szemfényvesztés. Mikor már itt voltak az első használható vakcinák, csak akkor kezdték el felmérni, hogy melyik háziorvosi rendelőknek van felszerelése tárolni azokat. Ez vicc, ugye??!
Ha lenne egy egyértelmű oltási terv, akkor világos eljárásrend lenne arról, hogy mihez kezdjenek a megmaradt oltásokkal, és nem kapnánk vegyesen olyan híreket, hogy kidobták őket a kukába, vagy épp XY soron kívül kapott oltást.
Szóval újra: Hol van az a nagyon magasztolt oltási terv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!