Szerintetek felelőtlenség most elmenni edzeni?
Kíváncsi vagyok, ki mit gondol erről. Járvány van, ugye. Néhány terem már bezárt, de van, amelyik nyitva van még.
Én néhány napja még elmentem edzeni. A 3000 nm-es terembe lézengett pár ember, mindenki a saját törölközőjével letakarta a gépeket, utána szépen fertőtlenített mindenki. Én ha olyan gépet használtam, ahol nem láttam, hogy letörölte az utolsó, előtte is átfertőtlenítettem. Egymástól kb. 6 méterre voltunk.
Most már nem nagyon akarok menni, de azért elgondolkodtam, hogy eközben a szupermarketekben csurig vannak az emberek és a sorban sem képesek tisztes távolságot tartani. Egymás nyakába köhögnek, tüsszögnek, a termékeket összefogdossák. Az öregek bandáznak az utcán, tegnap a városban a padokon üldögéltek egymás mellett a fiatalok. Kisgyerekes anyukák a gyerekekkel szintén bandáztak a tereken.
Eközben látom, hogy a 3000 nm-es terem Facebook posztja alatt osztják őket, hogy miért nem zárnak be.
Ti mit gondoltok erről? Én most az itthoni súlyokkal edzem, csak ez a kettős mérce megütötte a szemem, nagyon.
Nem, már nem lehet.
Most még nem tűnik durvának a helyzet, de a lappangási idő miatt 1,5-2 hét múlva tudjuk meg pontosan milyen volt a mai napon a helyzet.
Szóval a mai tevékenységeink befolyásoljánk a jövőnket.
Én már nem tömegközlekedem és sehova nem járok bolton kívűl és oda is FFP3as maszkban és távolságot tartva.
Nem tökéletes, de felelőm állampolgárként próbálok viselkedni.
Fertőtlenítés + 6 méter megtartása. Ha a kisboltban nem kapod el mikor a pofádba köhög az eladó akkor ott sem fogod. :D
Amúgy ~16 éve köhögök... lehet nem kellett volna ráköhögnöm szegény denevérekre mikor legutóbb kínaiakat csempésztem az országba. :(
Felhaborito! De tényleg. En kutyazom az erdoben, minden nap. Latom mi van. Tegnap annyian voltak mint ha haromnapos unnep lenne, mindenki tavaszt koszontott. Agyam eldobtam. Ket gyuggert meg is kérdeztem, hogy mitol ilyen hero-k, hogy a halaltol sem felnek?
A varosban korulnezel es azt hiszed, kiurultek az utcak es mindenki otthon ul … egyáltalán, inkabb mindenki kirandul, meg vasarolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!