Felelőtlenség alkoholt, füvet és speed-et egyszerre fogyasztani?
Az alkohol és fű együtt csúnyát tud csinálni, istápoltam én már világát nem tudó arcot mert a kettő egyszerre ment és nem volt túl felkészült rá...
Válassz a háromból ha már mindenképp tolni akarsz valamit de egyszerre nem okos ötlet. Hacsak nem akarsz a saját hányásodban feküdni, meg ilyesmi. :)
Amfetamin mellé jó a fű, nincs olyan üresség érzet.
Alkohol mellé jó a fű, pozitív szinergiát alkotnak, nincs negatív mellékhatása a két szernek.
A hármat egyszerre fogyasztani pedig sosem fogyasztottam, főleg mert nem ittam idén egy sörnél többet, de sokan csinálják és még mindig éldegélnek.
Nem felelőtlen, csak élik a kis életüket, mindenki maga dönti el mikor mit tol, kocsiba ne üljenek aztán ennyi.
ha a speed alatt methre gondoltál az már más téma, bár nem hinném, hogy akkor kívánnák azt a két bizbaszt mellé.. a pénztárcájuk se:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!