Ha csinálnánk egy olyan zöld vagy szabadság pártot amely a korlátozások teljes feloldását tűzné ki céljául szavaznátok rá?
Micsoda ostobaság ez? Talán a vakbeledet kimetsző orvos poénból veszi fel a maszkot, és húzza fel a kesztyűt az alaposan fertőtlenített kezére, vagy azért, hogy ne halj bele egy ilyen egyszerű rutinműtétnek számító beavatkozásba? Vagy Semmelweis Ignác is csak szórakozásból javasolta a kézmosást a szülészeti osztályokon?
A karantén és maszkviselés nem politika kérdése, hanem a vírus elleni küzdelemé. Ez elég veszélyes és felelőtlen hozzáállás ilyesmit megkérdőjelezni. Nem a korlátozásokkal van baj, hanem az ennek nyomán kialakuló gazdasági válság helytelen és elégtelen kezeléséről. Semmit nem érsz az alkotmányos jogaiddal, ha megölöd magad és a saját családod egy fertőzéssel, ami ellen politikai meggyőződésből nem védekezel.
Ez egy tökéletesen irreleváns hozzászólás volt.
Neked elég ha te meghalsz vagy egy rokonod.
Próbáld csak ki!
A 13-as a 12-esnek szól!
Értem én, hogy a saját butaságodat akarod igazolni, csak legalább ne reklámozd!
Kérdező! Te szoktál híreket figyelni? Ennek a vírusnak az a lényege, hogy a legtöbb embernél nem okoz különösebb panaszt, de elvileg nem tudhatod, hogy nálad mit vált ki.
Attól mert túléld, még lehetnek hosszútávú következményei. És megfertőzhetsz bárki mást is, aki meg belehal.
Ne csak magaddal foglalkozz! Nem egyedül élsz itt!
Nekem elegem van az értelmetlen korlatozasokbol főleg a 8ora utániból.
Romániába is 11tol van kijárási korlátozás éttermek nyitva stb és csodák csodájára még nem döglöttek meg.
A lényeg én lehet szavaznek egy olyan partra aki eltörli.
De a vakcina ne legyen kötelező!
Az influenzának sokkal kisebb a reprodukciós rátája és kevesebben halnak bele. És mivel kevésbé terjed, ezért kisebb az esélye is egy komolyabb mutációnak, ami sokat ronthat a dolgokon. És persze folyamatosan van rá vakcina. Míg ez egy új vírus, amiről kevesebbet tudunk.
Kérdező, neked azért nem ártana egy alapos elmeszakértői vizsgálat. A nemlétező mumusodba eddig belehaltak több mint 14 ezren ebben az országban.
Esetleg feljelentselek rémhírterjesztésért?
14-es
Egy átlagos ember nem hal bele a náthába. Ebbe viszont bele tud. A gond az, hogy még nem tudunk mindent róla és nem tudjuk, hogy krónikus betegség hiányában milyen tényezők azok amik miatt egyes egészséges embereknél is drasztikus a lefolyása. És előre te sem tudhatod, ami komoly stressz faktor lehet, ha megbetegedsz.
Tehát trollkodhatsz te itt ész nélkül, attól mert te még nem kaptad el vagy könnyen megúsztad, más még nem feltétlenül ilyen szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!