Az oltatlanok veszélyeztetnek másokat és nekik fent kell tartani a korlátozásokat, ahogy kocsival se lehet 200 menni, ez a szabály, ennyi?
Senki sem elemezgette mi a veszélyesebb és mi nem :D
Szövegértés hiánya áll fenn azt látom :)
Ezért kell mindenkit beoltani.
Aki fél az oltástól. Ahhoz nem kell oltási fondorlat, h valamit szervezetetekbe juttasonak. Csapvizbe, kajába, gyógyszerekbe, vitaminokba, gyerekeknek kötelező oltasásokba, piába stb. is bele lehet rakni, ezek is a nagy cegektől jönnek, ezeknek a bevizsgálását is elcsalhatják. Ehhez nem kellene covid.
Engem nem fogsz beoltani.
Én sz@rok a covidba, nem félek és a vakcinára sincs szükségem.
Aki be van oltva az védve van olyan szempontból hogy biztos nem lesz számára súlyos a covid. Innentől kezdve neked nem mindegy hogy én beteg leszek-e vagy sem? Az csak az én dolgom hogy beledöglök-e vagy sem. Engem biztos nem kell Beoltatni és nem is fogom.
A törvényeket be kell tartani.
Gyerekeknek aki nem adja be a kötelező oltásokat, attól elveszik a gyereket, volt is rá példa.
ma 18:43
Nem akarom beoltatni magam.Nem gondolom,hogy chipek meg nanitok..stb. lenne a vakcinában.Csupán csak egyenlőre úgy néz ki,hogy nem érdemes a veszélyeztetett csoportba tartozókon kívülieknek vállalni az oltási procedúrát.
Van a világon kb. 900 millió cukorbeteg. Oltják magukat naponta többször, ha abba raknák azt amit a vakcinába autónak gondoltok, akkor máris annyival kevesebb ember lenne.
De a mekis kajába rakva még több embernek lenne vége.
Amúgy pont a védőoltások miatt népesedhetett túl a bolygó, előtte a gyerekek jó része meghalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!