Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltatlanok veszélyeztetnek...

Az oltatlanok veszélyeztetnek másokat és nekik fent kell tartani a korlátozásokat, ahogy kocsival se lehet 200 menni, ez a szabály, ennyi?

Figyelt kérdés

2021. jan. 23. 16:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

Senki sem elemezgette mi a veszélyesebb és mi nem :D

Szövegértés hiánya áll fenn azt látom :)

2021. jan. 23. 18:13
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
Attól hogy valaki be van oltva, még ugyan úgy lehet fertőző
2021. jan. 23. 18:26
 13/33 A kérdező kommentje:

Ezért kell mindenkit beoltani.

Aki fél az oltástól. Ahhoz nem kell oltási fondorlat, h valamit szervezetetekbe juttasonak. Csapvizbe, kajába, gyógyszerekbe, vitaminokba, gyerekeknek kötelező oltasásokba, piába stb. is bele lehet rakni, ezek is a nagy cegektől jönnek, ezeknek a bevizsgálását is elcsalhatják. Ehhez nem kellene covid.

2021. jan. 23. 18:43
 14/33 anonim ***** válasza:
74%

Engem nem fogsz beoltani.

Én sz@rok a covidba, nem félek és a vakcinára sincs szükségem.

Aki be van oltva az védve van olyan szempontból hogy biztos nem lesz számára súlyos a covid. Innentől kezdve neked nem mindegy hogy én beteg leszek-e vagy sem? Az csak az én dolgom hogy beledöglök-e vagy sem. Engem biztos nem kell Beoltatni és nem is fogom.

2021. jan. 23. 18:57
 15/33 A kérdező kommentje:

A törvényeket be kell tartani.

Gyerekeknek aki nem adja be a kötelező oltásokat, attól elveszik a gyereket, volt is rá példa.

2021. jan. 23. 19:06
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincs törvény hogy kötelező. Ha meg az lenne már nem ebben az országban élnék.
2021. jan. 23. 19:09
 17/33 anonim ***** válasza:
71%

ma 18:43

Nem akarom beoltatni magam.Nem gondolom,hogy chipek meg nanitok..stb. lenne a vakcinában.Csupán csak egyenlőre úgy néz ki,hogy nem érdemes a veszélyeztetett csoportba tartozókon kívülieknek vállalni az oltási procedúrát.

2021. jan. 23. 19:11
 18/33 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem lehet kérdést lepontozni?
2021. jan. 23. 19:15
 19/33 A kérdező kommentje:

Van a világon kb. 900 millió cukorbeteg. Oltják magukat naponta többször, ha abba raknák azt amit a vakcinába autónak gondoltok, akkor máris annyival kevesebb ember lenne.

De a mekis kajába rakva még több embernek lenne vége.

Amúgy pont a védőoltások miatt népesedhetett túl a bolygó, előtte a gyerekek jó része meghalt.

2021. jan. 23. 19:19
 20/33 A kérdező kommentje:
*ártónak
2021. jan. 23. 19:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!