Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltatlanok veszélyeztetnek...

Az oltatlanok veszélyeztetnek másokat és nekik fent kell tartani a korlátozásokat, ahogy kocsival se lehet 200 menni, ez a szabály, ennyi?

Figyelt kérdés

2021. jan. 23. 16:50
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
25%

Kedves 30-as! 27-es vagyok.Ezt írod: "Általában azok takaróznak a szüleikkel, akinek annyi vér nincs a pucájában, hogy beismerje hogy ő maga rosál. Csak ezt ciki bevallani.Egyébként is színtiszta egoizmus a rokonokkal takarózni, mert aki ezt teszi, annak csak a saját rokonai, szülei számítanak. A többi felfordulhat az ilyenek szerint."

Válaszom: Nincs miért a gyerekeimmel és az unokáimmal takarózni, mert nem ők fognak meghalni, hanem én. Nincs miért rosálnom, 74 éves vagyok, megettem a kenyerem javát. Az Ön gondolatmenete félelmetes, egoista. Ha valaki a természetes védekezési módot választja, az Önnek "rettegő" és nincs vér a pucájában! És egy ilyen természetes témában még demagóg módon az Orwelli diktatúrára hivatkozik! Sajnálom magát! Az aztán már teljesen extrém és zagyva dolog, amit a saját szüleiről ír: hogy odaadnák az életüket azért, hogy az unokáik ne éljenek egy kommunista diktatúrában.Tudja mi a szülei dolga? Hogy éljék a megérdemelt és megszolgált nyugdíjas éveiket, és szeretgessék magukat, fiatal családtagokat. Az életet a szabadságért nem az öregek szokták adni, hanem a fiatalabb korosztály! Kérjen Istentől logikát, bölcsességet, szemrehányás nélkül megadja!

Ja, a szüleim...

Oltáspártiak. De szerintem adnák az életüket, ha azon múlna, hogy az unokájuknak ne egy modern kommunizmusban kelljen élni, ahol alapjövedelem van, kötelező oltások, és 24 órás megfigyelés.

2021. jan. 25. 13:45
 32/33 anonim ***** válasza:
51%

“ Tudja mi a szülei dolga? Hogy éljék a megérdemelt és megszolgált nyugdíjas éveiket, és szeretgessék magukat, fiatal családtagokat. ”

Szerintem ezt ők jobban tudják hogy “mi a dolguk”. Vagy inkább hogy mit szeretnének. És az nem az, hogy otthon tespedjenek. Pont az ön korabeliek, de ők még dolgozni, élni akarnak, annak ellenére, hogy anyagilag nincsenek rászorulva, nem pedig valami parkolópályán lenni mert “már nyugdíjasok” és valaki szerint ez lenne a dolguk.

Szerencsére (még) nem mindenki egyforma.

2021. jan. 25. 14:24
 33/33 anonim ***** válasza:
41%

Én komolyan nem értem mi a francért kellett oltásokat csinálni és miért nem a természetes szelekcióra bízni a dolgot.Igy csak túlnépesedés, munkanélküliség és nyomor van

Azt megsem említem hogy vajon melyik vírusok voltak szándékosan elterjesztve.Ennyi erővel a megszuletendo gyereket töltünk kössük rá oxigén palackra meg oltoztessuk fel vegyvédelmi ruhába

2021. jan. 25. 18:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!