Orbán annyit lop hogy elszegényítette az osztrákokat is?
Ha Ausztria és Magyarország GDP-jét mérjük össze egy főre vetítve, vásárlóerő-paritáson (azaz hogy mennyi terméket és szolgáltatást lehet vásárolni egyik országban a másikhoz mérve, ezzel figyelembe véve a különböző országokban eltérő árakat) megkapjuk hogy: "MÍG A 90-ES ÉVEKBEN AZ OSZTRÁK ÁTLAGOS ÉLETSZÍNVONAL (NEVEZZÜK ÍGY LEEGYSZERŰSÍTVE) A MAGYAR KB. KÉT ÉS FÉLSZERESE VOLT, EZ A 2000-ES ÉVEKRE A KÉTSZERESÉRE CSÖKKENT, MÍG NAPJAINKBAN MÁR CSAK AZ 1,7-SZERESE."
Forrás: [link]
"Ez a cikk megcáfolja a balos mantrát, miszerint soha nem fogjuk megközelíteni ausztriát."
Ki mondta ezt, hol van ez? Nagyon le vagyok már maradva úgy tűnik a mai politikában.
Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke baloldali?
"Annyira nehéz beismerni hogy fejlődik az ország? "
Én egyszer sem mondtam, hogy nem fejlődik. Annyira nagy bűn lenne, hogy az országban mindenki egyenlően részesüljön a fejlődésből?
"Amenyiben az káros a gazdaságra nézve akkor igen."
Miért lenne káros, hogy a rendőrök, a közalkalmazottak, a tanárok normálisabb bért kapjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!