Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ehhez mit szóltok?

Fideszesek! Ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Európa alapjoggá tenné a megfelelő lakhatást, erre a Fidesz NEM-vel szavazott az Európai parlamentben. Ergo, a Fidesz hagyná hogy halálra fagyjon több ezer utcát élő hajléktalan honfitársunkat.

2021. jan. 22. 21:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
48%
A Fidesz minden alapvető emberi jogra nemet mond. Kíváncsi leszek mikor fogják az emberi életet kitörölni az alapvető jogokból.
2021. jan. 22. 22:08
 22/41 anonim ***** válasza:
60%

21, tessék... átadhatod a lakásod felét vmi parazitának aki nem óhajt dolgozni....

Vagy csak a más ff..val akarod verni a csalánt?

2021. jan. 22. 22:10
 23/41 anonim ***** válasza:
68%

"Tehát ingyenélő haverod a tisztességesen dolgozók vérét szívja. És ennek kellene tapsikolni? F4szom fog akkor dolgozni, adjanak nekem is ingyen lakást!

Bazzz... Tiszta kommunizmus"

Hiába dühöngsz forrófejű, ha nem tetszik el lehet innen menni :)

Egy jogállamban ingyen is megkapod azt amiért itt napi 10 órát dolgozol, ne adj isten még több műszakban is.

2021. jan. 22. 22:13
 24/41 anonim ***** válasza:
59%

"A lakhatas nem ingyen jár, azért valakinek meg kellett dolgoznia hogy tető legyen a fejed felett, miért kapnád más munkáját ingyen?"

E logika mentén az ingatlanöröklést is meg lehetne tiltani, milyen jogod kapod meg azt ami a szüleidé/nagyszüleidé volt, miért kapnád más munkáját ingyen?

2021. jan. 22. 22:18
 25/41 anonim ***** válasza:
72%

"Emberek most akkor döntsétek el mit akartok. 2010 elött az volt mindenkinek a baja, hogy munkanélküli segéllyel, a családi pótlékkal, meg minden egyéb jutatatással, pl egy háromgyerekes család ha a szülők munkanélküliek több pénz kaszálhatott be egy hónap alatt, mint egy olyan háromgyerkes családban, ahol pl az apa dolgozott. Sokan ki is használták, mégha nem is éltek meg jól, de azért el evickéltek így. A Fidesz ezt megszüntette, akkor most ezt se jó?"

"Nem vagyok Fideszes, sőt..

Viszont ezzel egyet értek. A lakhatas nem ingyen jár, azért valakinek meg kellett dolgoznia hogy tető legyen a fejed felett, miért kapnád más munkáját ingyen?"

És ha valaki akar dolgozni, csak nincs mit?

2021. jan. 22. 22:21
 26/41 anonim ***** válasza:
61%

Időlegesen lehet olyan h nincs mit dolgozni! De aki hosszú évekig nem dolgozik, mert "annyiért nem éri meg" az felőlem elszáradhst a küszöbön!

Számtslan ilyrnnel találoztam.

2021. jan. 22. 22:30
 27/41 anonim ***** válasza:
65%

"Más országokban még a munkanélküli naplopó élősködőknek is sokkal-sokkal jobb a sorsa mint egy magyar átlag dolgozó embernek aki kidolgozza a belét a megélhetésért. Ez is mutatja mennyire gally hely Magyarország, és a magyar kormány a legalja."

Ez úgy igaz, hogy néhány más országban. Mondjuk 25 országra igaz a 200-ból, de abból 5 olyan Öböl-menti arab ország, mely csak a saját állampolgárainak biztosítja a jólétet, a külföldiek, vendégmunkások, menekültek viszont kiszolgáltatottságban, elnyomásban, nyomorban is élhetnek.

De aztán van 150 ország, ahol meg rosszabb az életszínvonal, ezt is érdemes figyelembe venni, ha valaki nagyon kilátástalannak, értelmetlennek érzi az életét.

Európában elég sok ország van, ami nagyon magasan fejlett szociális piacgazdaság és EU polgárok révén a magyarok is könnyen áramlanak arra. Viszont Afrikában 1,5 milliárddal fog nőni a népesség a következő 40 évben, számukra sokkal nehezebben, akár életveszélyes akadályokon lesz elérhető az áhított nyugat-európai jólét, de minden bizonnyal onnan is erős lesz a migráció, nem csak a kis Bulgáriából, Romániából, Szerbiából, Magyarországból...

2021. jan. 22. 22:33
 28/41 anonim ***** válasza:
66%

A Fidesz részéről nyilván nem lep meg, pontosan ilyen emberek ők, ilyen a keresztény felebaráti szeretetük, az ember csak rabszolga számukra aki arra jó hogy az ő hasznuk kitermelje és adózzon, az alapvető dolgok se járjanak neki ha nem hasznos a felső tízezer számára. Ez engem nem lep meg, inkább abban reménykedek hogy a hangos támogatóik majd még egyszer átérzik milyen az ha súlyos betegek lesznek vagy csak simán kirúgják őket és nem találnak munkát, remélem ők is utcára kerülnek majd akkor, mert aki nem dolgozik...

Ami engem a leginkább megdöbbent mai napig, hogy mennyire szánalmas az EU, hogy a két tébolyodott állandóan be tud tartani a huszon akárhány országnak, nem értem miért nem elég a kétharmad vagy maximum 80% az ilyen ügyeknél. Teljesen természetes hogy Orbán meg a hasonszőrű lengyel haverja minden értelmes és emberséges javaslatot megvétóznak, már csak azért is hogy szabadságharcoljanak és az ostoba szavazóiknak verhessék a mellüket hogy őket senki nem irányítja. Ennek kéne már véget vetni.

2021. jan. 22. 22:34
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

"De aki hosszú évekig nem dolgozik, mert "annyiért nem éri meg" az felőlem elszáradhst a küszöbön!"

Mi is a baj ezzel? Már nem azért, de a munkaerő-PIAC-ról beszélünk, akkor miért adnád el magad olcsón, ha egyszer nem vagy rákényszerülve?

2021. jan. 22. 22:38
 30/41 anonim ***** válasza:
Ma 22:21 vagyok. Sajna nem küldtem ezt így el a kommentemben, viszont azt akartam elküldeni, hogy ez se jó. Az első idézet alá beírtam, csak végül kitöröltem és így csak a másik ember kommentjére reagáltam sajnos.
2021. jan. 22. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!