Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit szóltok...

Fideszesek, mit szóltok hozzá, hogy a Tankcsapdáról kiderült, hogy nem is fideszesek, sőt Gyurcsányt "Feri Bácsinak" szólították?

Figyelt kérdés
Szerintem eddig mindenki azt hitte, hogy a Tankcsapda fidesz-közeli zenekar.
2020. jún. 3. 18:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon naiv az aki bármelyik zenekarról bármit is elhisz. Legfeljebb azt lehet elhinni hogy jelentenek ide oda. Ez az ára a fellépéseiknek. Így vót ez a kádár rendszerben is. Lásd Vikidül Gyulácska meg a többi patkány is akik még nyugatra is kaptak útleveleket.
2020. jún. 3. 18:45
 2/18 anonim ***** válasza:
60%

Sosem volt elképzelésem, hogy a Tankcsapda tagjai milyen politikai beállítottságúak, és most se derült ki számomra az ellenkezője.

Így aztán semmit nem szólok hozzá. Talán ha alátámasztanád valamivel, akkor meggondolom.

Ferit én is szoktam Ferizni, bácsizni nem, pedig öregecskedőbb, mint én.

2020. jún. 3. 19:28
 3/18 A kérdező kommentje:

Alátámasztás? Jó, rendben. Parancsolj. Ebben a videóban ők maguk mondják, hogy nem fideszesek, még ha neked ez fáj is, he-he!

Van még kérdésed?

https://www.youtube.com/watch?v=RFnlBdp36io&feature=emb_logo

2020. jún. 3. 19:32
 4/18 anonim ***** válasza:
65%

Kizárt dolog, hogy ezért 40 percig nézzem őket, inkább készséggel elhiszem.

Cserébe hidd el, hogy semmiféle csalódottságot nem érzek emiatt, már csak azért se, mert ahogy említettem, fingom se volt a politikai beállítottságukról, így aztán nem is csalódhattam.

Próbáld meg feldolgozni, hogy lényegtelen ez a felfedezésed.

2020. jún. 3. 19:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne eldönteni, hogy minek hiszitek őket

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

2020. jún. 3. 19:42
 6/18 A kérdező kommentje:
Amúgy túrosrudiú, te mindig belerohansz az ilyen és ehhez hasonló faserdőkbe tátott szájjal. :) Mindig jössz ezzel a "Támaszd alá valamivel!" dologgal, amikor meg ez megtörténik, akkor csak nézel, mint kezdő bzi a gőzfürdőben. Gyanús nekem, hogy te az a vadász vagy, aki amiatt a bizonyos dolog miatt jár folyton a medve barlangjába. :)
2020. jún. 3. 19:51
 7/18 anonim ***** válasza:
28%

Elolvasod még egyszer azt két nem túl hosszú kommentet, amit írtam, és megpróbálod értelmezni az abban foglaltakat, vagy hagyjalak a picsába,mert reménytelenül debil vagy?

Egyébként még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem szánok 40 percet erre a videóra, de az 5. válasz szerint te jársz tátott szájjal abvan az erdőben, és amilyen értetlen hülyegyereknek tűnsz, hajlok rá, hogy inkább neki higgyek.

2020. jún. 3. 19:57
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem az itteni két kommentendről van szó, hanem általában. Állandóan beégsz, de nincs is ezzel semmi baj, ez így van rendjén. :)
2020. jún. 3. 19:59
 9/18 anonim ***** válasza:
38%
Sosem égek be. Te viszont úgy tűnik, most mellényúltál. Nem mintha bármit számítana.
2020. jún. 3. 20:02
 10/18 anonim ***** válasza:
63%

Teljesen ki van mindenki, most jól odavágtál a Fidesznek.

Mit érez az ilyen???:D

2020. jún. 3. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!