Fideszesek! Mit szóltok a 18 milliárdos mongóliai munkahely teremtésnek, amikor itthon egyre többen éheznek?
Mindezt a magyar adófizetők pénzéből. Most kifejezetten Fidesz-KDNP szavazók válaszát várok, akik meg vannak győződve arról, hogy ez a kormány a magyar emberek érdekeit képviseli, és nem korrupt.
3as, tehát szerinted nagyon jól teszi a magyar kormány, hogy amikor Mo-n egyre több a munkanélküli és a gazdaságnak is jól jönne egy ilyen beruházás (csak felépíteni a gyárat, rengeteg embernek adna munkát), akkor a fidesz nem itthon, hanem külföldön hoz létre munkahelyeket?
Persze sejtem, hogy "igen" lesz a válaszod, de azért kíváncsi lennék a magyarázatodra.
Mint mondtam, 18 milliárd forint semmi a magyar gazdaságnak. Orbán pedig személyes garanciát vállalt arra, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretett, annyit létrehoznak.
Ráadásul ezzel nem csak a mongolok járnak jól, hanem mi is.
Egyébként nem értem, miért sírtok a munkanélküliség miatt, amikor Magyarországon az egyik legalacsonyabb a munkanélküliségi ráta egész Európában.
Magyarországnak se kottyan meg, mivel világviszonylatban nézve Magyarország szuper fejlett és szuper gazdag ország.
"Orbán pedig személyes garanciát vállalt arra, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretett, annyit létrehoznak."
Ilyet nem mondott! Azt mondta mindenki kap munkát, ha máshol nem, akkor az állam fogja utcaseprőnek, ároktisztítónak (más néven közmunkásnak) alkalmazni havi párezer Ft-ért.
Ahogyan a legalacsonyabb munkanálküliség sem igaz, mert aki közmunkás, az már nem számít bele a munkanélküli statisztikába. Ahogyan az sem, aki akár 1 órát is dolgozott egy adott héten. A valós munkanélküliek száma sokkal magasabb, mint amit a statisztika mutat, de te mindent elhiszel, amit a fidesz mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!