#8 irigyellek, h csak 5 órát ültél. Kulcscsont , bordatörés több mint 10 óra honvéd kórház. Amikor segítséget kértem, azt mondták, h ne panaszkodjak, van olyan aki 12 órája vár az ellátásra .
Ez a sürgősségi osztály . Remelem nincs több kérdés .
2-es ... nem igen jon be a dumad, mert szivbeteg ember vagyok, negyedevenkent jarok rendelobe es felevenkent korhazi kontrollra ... szoval tokeletesen tudom, hogy mi van az egeszsegugyben.
Elarulhatom neked is: patent minden! :) ... szeretned ha nalad otthon mennenek olyan rendben a dolgok, mint az egeszsegugyben.
Agymosottak vagytok! Valoszinu az atlag eletkor van is kb. 13,5 ev :)
Nem szeretik az Orbant?
:))))))))))))
Akkor miert nyomja a harmadik 2/3-at? Ja, hogy a matek sem megy? :D (vettem eszre!)
Talán azért mert ebben az országban az utóbbi 5 évben Kormányzás helyett csak az agymosoda megy.
Bár lehet hogy valakinek nem zsánere a kövér alacsony törpék.
Grátisz egyébként hogy még a saját alapelveiket sem tartják be.
Egy keresztény konzervatív párt aminél egymás után jönnek a meleg meg drogos botrányok. Annyira hiteles mint Sztálin-tól venni emberjogi órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!