Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

2021. jan. 22. 21:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
3%
Sokan szeretik, csak van egy idetlen fiatal korosztaly akiket befolyasolnak a baloldalrol, mert semmit nem tudnak a regi tetteikrol es ezert beveszik a dudlit.
2021. jan. 22. 21:16
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Ülj be egy kórház sürgősségi osztályára úgy, hogy kettőig nem látsz a fájdalomtól, és meg fogod érteni. És ez (haldokló egészségügy) csak egy porszem a sivatagban.
2021. jan. 22. 21:18
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
Az tuti hogy csak nagyon kevés ember szereti a parazitákat.
2021. jan. 22. 21:21
 4/27 hollófernyiges ***** válasza:
86%
Rejtély, pedig csak a javukat akarja.
2021. jan. 22. 21:22
 5/27 anonim ***** válasza:
96%
Rengeteg minden miatt. #1 Na mert a Fidesz nem lódít semmiben. A Fideszt leginkább nyugerek szeretik ,mert megszokták még anno a régi rendszerben , hogy kell egy vezető aki megvéd minket minden rossztól és Orbán most magára vállalta Kádár szerepét
2021. jan. 22. 21:23
 6/27 anonim ***** válasza:
2%

#2 Aha, mert Orbán mint kórházigazgató vagy mint orvos nem fogja majd ellátni?

Szánalmas a próbálkozásod, mert pont az elmúlt évek hatalmas egészségügyi beruházásainak, kórház építéseinek, rendelő felújításainak és beszerzéseknek köszönhetően sokkal jobb az ellátás, mint korábban volt.

Mielőtt belekezdesz, az elmúlt években több családtagommal jártuk mind a sűrgősségit, mind a rendelőket, kórházakat, gyerekszületéstől szívműtétig és kórházban elhunyt közeli családtagig mindent átéltünk.

2021. jan. 22. 21:23
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
Mert futball- és hatalommániás, mert pazarolta/pazarolja a közpénzt és Magyarország humán erőforrásait, mert klientúrát épített/épít, mert arcátlanul hazudik, mert modortalan és pökhendi stb. stb.
2021. jan. 22. 21:24
 8/27 anonim ***** válasza:
73%

#6: Akkor várlak sok szeretettel a Jahn Ferenc kórházban, ahol kerek 5 órát ültem 2017-ben úgy, hogy lélegezni is alig tudtam a gerincfájdalmam miatt. Mindezt azért, hogy azt mondja az ügyeletes orvos, hogy menjek a körzetihez, ne őt zargassam. Utána fél évig jártam 2-3 naponta a helyi SZTK-ba azért, hogy végigüljem a rendelési időt, majd közöljék, hogy jöjjek holnap, mert már a túlórának is vége. És akkor még én lehettem hálás, hisz a két orvos közül az egyik már rég nyugdíjban volt, csak visszahívták, mert egyszerűen nincs ember.

És tudod mit? Én is voltam már bent elköszönni haldokló családtagnál, amit csak azért tudtam megtenni, mert az osztályvezető hajlandó volt szemet hunyni a járványügyi előírások felett. Másképp ülhettem volna a folyosón, miközben a rokonom a fal túloldalán épp meghal.

De voltam ám tartós betegnél is, akivel úgy bántak az ápolók mint egy darab ronggyal, semmi tisztelet, semmi emberség. Mikor kérdőre vontam őket, az volt a válaszuk, hogy álljak be közéjük 2 napra, akkor majd megtanulom, hogy ne kérjek "lehetetlent". Akkor már 5. napja voltak bent 12 órás műszakban, lóf@sz fizetésért.

És hogy miért nem azt látom az utolsó esetben, hogy két hülye k*rva kioktatott? Mert dolgozik rokonom az egészségügyben, és ő is épp olyan embertelen helyzetben van, mint a legtöbb egészségügyi dolgozó.

Nem azt mondom, hogy hazudsz, viszont nem ártana ha kicsit jobban körbenéznél.

2021. jan. 22. 21:38
 9/27 KárpátokGéniusza ***** válasza:
82%
Én szeretem mert kűd krumpljít
2021. jan. 22. 21:39
 10/27 anonim ***** válasza:
80%
Én szeretem az állatokat!
2021. jan. 22. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!