Szerintetek visszaengednek az iskolákba minket, középiskolásokat. Mi a véleményetek?
Előbb utóbb igen. Jobb lenne, h bejárnátok, ezek a legszebb évek.
Nálunk a nagyobbik gyerek hozta haza, én elkaptam, feleségem kisebbik gyerekem nem. Tehát ha elkapod , akkor sem biztos, h megfertőződ.
Remélhetőleg nem.
Nem kellene,hogy terjedjen ez a kórság.
A középiskolák nyitvatartása nem létfontosságú.Nem éri meg a kockázatot.
"Hidd el a közösség miatt megéri bejárni."
Pont a "közösség" az a csomó félállati büdösgyökér az amiért semmiképp nem akarok visszamenni és hálistennek ez a vágyam teljesül is úgy néz ki.
"A középiskolák nyitvatartása nem létfontosságú."
Neked lehet nem az, de globális szempontból igenis létfontosságú. Meg kell tanulnunk a dolgokról körbetekintően véleményt alkotni és nem csak a saját miértünket nézni. Rengeteg tanár van, aki nem hajlandó normálisan leadni a tantárgyai anyagát. Személyesen ismerek olyat, akinek egyáltalán nincsen matekórája online oktatása. Alapjáraton sokkal jobban megérted a személyes oktatás keretein belül amit tanítanak. Most képzeld el, mi van azokban az iskolákban, ahol tanulási nehézséggel rendelkező halmozott hátrányos helyzetű gyerekek vannak. A matek órán még annyira sem érti az anyagot mint eddig, a szülei meg talán az általános iskolás anyagnál ragadtak le. Nem mindenki teheti meg, hogy heti 3000 forintért matekfejlesztésre jár. Vannak tanárok, akiknek olyan alacsony szinten áll a technológiával kapcsolatos tudásuk, hogy egyszerűen ennek köszönhetően nem bírják rendesen és érthetően leadni az anyagot. Aztán ott vannak azok a gyerekek, akiknek rendelkezésükre sem állnak az ehhez szükséges eszközök... :( Ráadásul tényleg így csak elvesszük a gyerekektől annak a lehetőségét, hogy szocializálódjanak. Ők most talán nem is látják talán, hogy mekkora probléma ez, de például a kilencedikes gyerek úgy fogja betölteni a tankötelezettségét meghaladó kort, hogy még életében nem látta a tanárjait. Sajnos nem ilyen fekete-fehér ez, hogy akkor most járvány van, és az a legjobb, ha nem megyünk sehova.
Egyébként szerintem akár korlátozott számban is bejárhatnának a diákok még ha csak a reál tantárgyakra akár. Tudom, nem mindenki tudja megoldani hogy egy órára bemegy a világvégi falujából, de aki igényelné és megteheti az bemehetne. De sajnos a kormány ezt sem engedi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!