Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kényszerítik az óvodások...

Miért kényszerítik az óvodásokat, ált. És középiskolásokat arra, hogy politikai, városi rendezvényeken lépjenek fel?

Figyelt kérdés

Kelet-Nógrádban járunk, ahol úgy látszik, hogy nem a tanulás az első, hanem az, hogy 4-18 év közötti gyerekek „táncoljanak”, műsort adjanak, és szórakoztassák a politikai „elitet”. Szerintem ez ritka gusztustalan.

Amikor az iskolák sorrendjében leghátul kullog a megye, tényleg arra kell kényszeríteni a gyerekeket, hogy állandóan új műsorokat tanuljanak be? Nem inkább a tanulásban kellene őket segíteni?

2019. márc. 10. 13:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
2019. márc. 10. 13:13
 2/27 anonim ***** válasza:
28%
Miért lenne gusztustalan? Egy gyereknek (főleg ha tehetséges) nem CSAK a tanulással kell foglalkoznia. Miért akkora nagy baj ha fellépnek magasabb szintű rendezvényeken is? Segíteni kell őket kibontakozni nem csak az a feladatuk hogy unalmas tanulásra kötelezzék a gyerekeket!
2019. márc. 10. 13:34
 3/27 anonim ***** válasza:
44%
Miért a nemzeti kultúránk megismerése az nem tanulás? Mit kéne tanulnunk,ha nem ezt?
2019. márc. 10. 13:56
 4/27 anonim ***** válasza:
63%
Az nem nemzeti kultúrával megismertetés, ha idiótaságokra kötelezünk gyerekeket, akik a hátuk közepére sem kívánják azt. Ha dögunalmas március 15-i műsorokat kell végigszenvedniük minden évben. Ezzel pont megutáltatod velük.
2019. márc. 10. 14:02
 5/27 anonim ***** válasza:
18%

"Az nem nemzeti kultúrával megismertetés, ha idiótaságokra kötelezünk gyerekeket, akik a hátuk közepére sem kívánják azt. Ha dögunalmas március 15-i műsorokat kell végigszenvedniük minden évben. Ezzel pont megutáltatod velük."

Egy szégyen hogy ennek a mai generációnak csak a számítógép, esetleg TV a fontos! :) Igen is vannak tehetséges gyerekek akik szeretnek szerepelni. De úgy látszik a hozzád hasonló személyeknek semmit sem jelent a kultúra sem pedig a tehetség! :))

2019. márc. 10. 14:15
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Te hány éves vagy, 60? "Jaj csak az a tévé meg számítógép!" Az lehet, hogy van 10-ből 1 gyerek, aki szeret szerepelni, de garantálom neked, hogy a maradék 9 meg nem szereti őt nézni.
2019. márc. 10. 14:19
 7/27 anonim ***** válasza:
74%

Hülye vagy. Szimplán.

Az iskolában nem csak könyveket kell bújni és adatokat tanulni vagy feladatokat megoldani. Az iskolában rengeteg mást is tanulnak a gyerekek, a mozgáskultúrájukat fejleszti a tánc, a beszédkészségüket, memóriájukat egy műsorban kiállás, az önbizalmukat az, hogy mások előtt szerepelnek.

Ahogyan ha készítenek valami műsort, azzal a közösségük fejlődik, a csoportmunkát gyakorolják és koncentrálni tudnak egy bizonyos feladatra.

Utálsz részt venni a rendezvényeken és ezért pampogsz ilyen butaságot? Én sem szerettem iskolás koromban, de ettől még tudom hogy hasznunkra volt. A legtöbb gyerek meg azt nézi, hogy addig sem kell a padban ülni és matekozni.

Amúgy jó ha tudod, hogy ezeket soha nem a megye vagy a város szabja meg, az iskola találja ki mi legyen a műsor és a tanárok csinálják. rengeteg munkájuk van benne és többségük szintén unja már. Ha olyan a műsor ami kínszenvedés a gyerekeknek, akkor a pedagógus volt béna. Nálunk a tavalyi egyik városi ünnepségen olyan jól szerepeltek az iskolánk diákjai, és annyira jó volt a műsor, hogy nem csak én éreztem életem egyik legjobb ilyen ünnepségének, hanem ők maguk is. Mert tehetséges pedagógusok ötletelték ki. Gyerekem iskolájában meg unalmasak az ünnepségek és jobbára a zeneiskolásokra bízzák a műsorokat, mert az ottani pedagógusoknak nincs kedve vele foglalkozni. Azokat a műsorokat tényleg nem szeretik a diákok sem.

2019. márc. 10. 14:21
 8/27 anonim ***** válasza:
64%
Négyes, a magyarság szégyene vagy... 1848-ban mások az életükkel fizettek azért, hogy mi most itt legyünk, és az ilyen senki pondrók, mint te hisztizhessenek, hogy a gyerekeknek meg kell tanulni a talpra magyart... szánalmas
2019. márc. 10. 14:23
 9/27 anonim ***** válasza:
54%

"Te hány éves vagy, 60? "Jaj csak az a tévé meg számítógép!" Az lehet, hogy van 10-ből 1 gyerek, aki szeret szerepelni, de garantálom neked, hogy a maradék 9 meg nem szereti őt nézni."

Természetesen hatvan éves vagyok, csak mert nekem fontosabb a kultúrám mint a hülye telefon... Mi érdekli a mai gyerekeket a TV, számítógép, telefonon kívül?

2019. márc. 10. 14:24
 10/27 anonim ***** válasza:
36%
A Fidesz a kommunizmusban ragadt, ez csak egy ennek a sok jele között.
2019. márc. 10. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!