Miért kényszerítik az óvodásokat, ált. És középiskolásokat arra, hogy politikai, városi rendezvényeken lépjenek fel?
Kelet-Nógrádban járunk, ahol úgy látszik, hogy nem a tanulás az első, hanem az, hogy 4-18 év közötti gyerekek „táncoljanak”, műsort adjanak, és szórakoztassák a politikai „elitet”. Szerintem ez ritka gusztustalan.
Amikor az iskolák sorrendjében leghátul kullog a megye, tényleg arra kell kényszeríteni a gyerekeket, hogy állandóan új műsorokat tanuljanak be? Nem inkább a tanulásban kellene őket segíteni?
Persze... tisztelni azokat az embereket, akik sokat tettek a hazánkért, a kommunizmus jele. :D hogyne...
Komolyan ennyire buta néhány ember?
"Természetesen hatvan éves vagyok, csak mert nekem fontosabb a kultúrám mint a hülye telefon... Mi érdekli a mai gyerekeket a TV, számítógép, telefonon kívül?"
Akkor neked minek ezek? Öltözz be a haverjaiddal Zsákfosnak és éljetek 800 évvel ezelőtt, ha nektek az a jó. Nem kell fejlődni és haladni, ti magyarok menjetek szépen vissza a középkorba.
"1848-ban mások az életükkel fizettek azért, hogy mi most itt legyünk,"
Mi? Én úgy emlékszem, hogy a szabadságharc elbukott, utána évtizedes megtorlás következett, és a később bekövetkező kiegyezés azért következett be, mert az osztrákok meggyengültek a poroszok elleni háborúban. Tehát felteszem, hogy a 48-as események nélkül is itt lennénk, Európa egyik legcsóróbb országában egy féldiktatúrában.
"Akkor neked minek ezek? Öltözz be a haverjaiddal Zsákfosnak és éljetek 800 évvel ezelőtt, ha nektek az a jó. Nem kell fejlődni és haladni, ti magyarok menjetek szépen vissza a középkorba"
Magyarország szégyene vagy! Ki mondta itt neked hogy nem kell fejlődni, nem kell haladni? De a kultúránkat akkor is meg kell, meg is fogjuk őrizni. :))
Régebben volt egy olyan kérdés, hogy büszke vagy-e a magyarságodra ?
A válaszadók 90%-a szerint nem kell büszkének lenni rá, mert csak a jobbikos szélsőséges űbermagyarok azok.
Most meg pont az ellenkezője. Legyünk büszkék elődeinkre emlékezzünk meg róluk.
Akkor menjünk ünnepelni és legyünk büszkék, erre tanítsuk a gyereket vagy ne ?
Azért kötelezik a gyermekeket erre, hogy minnél jobb drónt csináljanak belőlük!
Elvéve minden lehetőséget tőlük, hogy azt csináljanak amit szeretnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!